☪
Seçkin Üye
70 nasıl alıyorsun peki1050 ti 16 gb ram
70 nasıl alıyorsun peki1050 ti 16 gb ram
heşey en düşükte70 nasıl alıyorsun pekiçok az sistemine göre
ne güzel hep dersler olsa keşke derdimizokul - dersler dışında derdim yok.
bu dertmiydi knkkokul - dersler dışında derdim yok.
umarım yakın zamanda her şey herkez için düzelir14 saat çalışıp askeri ücretle ortam kurmak ayrı ev geçindirmek evlenme hayali kurup maddi durumunun el vermemesi dışında bi derdim yok.
Kalkıp çalışmam gerekiyor fakat o istek yok klasik durum işte çalışmadığın için vicdan azabı çekersin ama ona rağmen çalışmazsınbu dertmiydi knkk
aynen öyle ya çalışmalıyım diyorum ama hala ekran başındayım acayip bir şey bende anlıyamadım .)Kalkıp çalışmam gerekiyor fakat o istek yok klasik durum işte çalışmadığın için vicdan azabı çekersin ama ona rağmen çalışmazsın![]()
öalışta yakında zararını gormeKalkıp çalışmam gerekiyor fakat o istek yok klasik durum işte çalışmadığın için vicdan azabı çekersin ama ona rağmen çalışmazsın![]()
herkesin istedigi herkesin gönlünce olsun fakat degişen sadece insanlar olucakumarım yakın zamanda her şey herkez için düzelir![]()
istek gelmiyor yapacak bir şey yoköalışta yakında zararını gorme
aslında yazın kotu bi işte çalısıcan yorulucan sonra nasıl çalışıyon ushshhushushsistek gelmiyor yapacak bir şey yok![]()
aslında yazın kotu bi işte çalısıcan yorulucan sonra nasıl çalışıyon ushshhushushs
kafam hep ödevi yap geri pc otur şeklinde çalışıyor :/ haliyle ödev yetmiyor anlamak için ama bi çekidüzen lazım.öalışta yakında zararını gorme
her şeyi bilip böyle çalışmamak nasıl oluyorkafam hep ödevi yap geri pc otur şeklinde çalışıyor :/ haliyle ödev yetmiyor anlamak için ama bi çekidüzen lazım.
çok bağlanmışşsın pc ye o zamankafam hep ödevi yap geri pc otur şeklinde çalışıyor :/ haliyle ödev yetmiyor anlamak için ama bi çekidüzen lazım.
o değilde sınav yaklaştığında herşey okey oluyodu o iyiydiher şeyi bilip böyle çalışmamak nasıl oluyorsonra üzülüyoruz cidden
valla ben sabah 11 de açtım hala burdayım hiç bir şey yapmadımçok bağlanmışşsın pc ye o zaman