☪
Seçkin Üye
aynen öyle elindekinin değerini bilmek lazım tabi gittiğinde anlıyorsun gerçi değerinielindekinin değerini bileceksin reis
aynen öyle elindekinin değerini bilmek lazım tabi gittiğinde anlıyorsun gerçi değerinielindekinin değerini bileceksin reis
nasıl yani reisbenim de param yok , babam zengin ama ben değilim öğrencilik kötü şey ya hiç gelirinin olmaması![]()
reis bende süt getiriyimmi içerimderdım yok .d
geleceğimiz karanlık be reisgelecek kaygım var aga tr simulasyonu yoruyor
reis her ülkeye göre alışverişide değişiyoyurt dışına git belki eğlenebilirsin oralarda
reis bu yıl kolaydı amaÜni sınavı var bir şey bilmiyorum ve yetenek sınavıyla girmek istediğim bölüm kalktı)
11.sınıf 2.dönem ve 12 komple yok işin ilginç tarafı eksik konu yokmuş sınavda tüm konular varmışreis bu yıl kolaydı ama![]()
haa bu yıl bide zor yapıcaklar geçmiş olsun reis11.sınıf 2.dönem ve 12 komple yok işin ilginç tarafı eksik konu yokmuş sınavda tüm konular varmış![]()
reis geöen yıl kolaydı birda konular azdı bu yıl hem zor yapıcaklar hemde konuların tamamı kapsanıyo geçen yıl 20 net mat yaptıysan bu yıl 26 net yaptığında puanları birbirine eşit olucakUniversite sinavina girecegim bunu cozebilirmisin hiç sanmam
herkesin derdi kendisine yetiyor be reisbir sürü dert var