Uzman Üye
I would just like to know if there are any sites that exchange bad computers for better ones, in NA ..Uzun bir süredir kendime pc toplamak için araştırma yapıyorum ve olaya iyice aşinayım. Eğer benden bir sistem toplama tavsiyesi istiyorsan bütçeni ve marka takıntın varsa onları yazarsan sana yardımcı olabilirim.
I always use the standard of the machine and it usually works mann ..MSI kurulumu nasıl olur? veya Corsair kurulumu?
Hangi kurulumdan bahsediyorsun. Biraz daha detaylı yazarsan sevinirim. İyi forumlarMSI kurulumu nasıl olur? veya Corsair kurulumu?
Mesela pc toplayacaksındır belirli bir bütçen vardır o bütçeyle alabileceğin en iyi sistemi burda fikir alışverişi yaparak toplamana yardımcı olabilrim.Ne gibi ipuçları?
Merhaba hocam senin için 3985 tl bir sistem topladım umarım hoşuna gider. Eksiğim veya yanlışım varsa forumdaki arkadaşlar yardımcı olursa sevinrim.knk 4000 tl aşmayacak masa üstü pc toplayacağım . ama konu hakkında bilgim yok yardım edermisin . ekipman parası ayrı
Yardımcı olmaya çalışırım. Toplayacağın zaman benimle iletişime geçebilirsin.Ben İlerde Toplayabilirim Sana Danışıcam Anlıyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?