Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
resim.png

kulak 1.jpg

2.jpg

yaz.png

Merhaba değerli forum sakinleri bugün sizlere Sennheiser'in yeni oyuncu kulaklığından bahsedeceğim. Efsane özellikleri olan bu kulaklık müthiş bir şey hemen detaylarına iniyorum. Bu kulaklığın en büyük özelliğinden giriyorum konuya kulaklık bizlere 100 saat şarz sunuyor 100 saat bu kulaklığın şarzı bitmiyormuş. Kulaklık kablosuz arkadaşlar 100 saat şarz ömrü var ve sürekli bizleri şarz etme derdinden kurtaracak gibi gözüküyor bu yeni oyuncu kulaklığı konumda kulaklığın fiyatından da bahsedeceğim. Kulaklık bizlere efsane bir ses kalitesi sunuyor. Oyunlarda ses kasmak isteyen arkadaşlar kesinlikle bu kulaklığı satın alabilir. Kulaklığı 3 ayrı platformda da kullanabilirsiniz. ( PC-MAC-PLAYSTATİON 4) Kulaklığın yapılmasının amacı saten oyunculara hitap ediyor. Profesyonel bir şekilde oyun oynayan arkadaşlar bu kulaklığı alarak daha iyi ses kasa bilir ve oynadığınız oyuna bağlı olarak ayrı ses ayarları yapma çarkı bulunuyor kulaklıkta oynadığınız oyuna özel ses ayarları yapabilirsiniz. Sağ tarafında bir kol bulunuyor bu kol sayesinde kulaklığınızı sessiz moda alabilirsiniz. Kulaklık bizlere bir çok ses modu sağlıyormuş ama yapımcıları detaya inmedikleri için sizlere sunamıyorum. Kulaklık bu şekildeydi arkadaşlar gelelim bu kulaklığın fiyatına.

Bu kulaklığın fiyatı 169 euro (yaklaşık 1.082 TL) Fiyatı bu şekilde şunu da eklemek istiyorum bu oyuncu kulaklığını satın alan kişilere GSA 50 kulaklık askısı da hediye ediliyor.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
100 saatlik kullanım süresi...
Biz hala kablolu dandik kulaklık kullanalım :)

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
kulaklık iyi ama sarj süresi sorun olabilir bir ihtimal ama güzel rgb olsa daha iyi olur fiyat pahalı geldi :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Harika bir fiyat maaşın yarısını vermem gerekiyor

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Are these budget headset or super good ??? Like HyperX & Logitech.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Sennheiser muhteşem bir detaysın fakat pahalısın.. :( Keşke ucuz olsan..

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kaliteli ürün doğal olarak pahalı oluyor. İncelemedeki fiyat yurtdışı fiyatının dövizden çevrimi. Muhtemelen Türkiye'de piyasaya daha pahalı çıkacak çünkü vergileri de hesaba katmak gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...