Griffin Premium
Merhaba değerli forum sakinleri bugün sizlere Sennheiser'in yeni oyuncu kulaklığından bahsedeceğim. Efsane özellikleri olan bu kulaklık müthiş bir şey hemen detaylarına iniyorum. Bu kulaklığın en büyük özelliğinden giriyorum konuya kulaklık bizlere 100 saat şarz sunuyor 100 saat bu kulaklığın şarzı bitmiyormuş. Kulaklık kablosuz arkadaşlar 100 saat şarz ömrü var ve sürekli bizleri şarz etme derdinden kurtaracak gibi gözüküyor bu yeni oyuncu kulaklığı konumda kulaklığın fiyatından da bahsedeceğim. Kulaklık bizlere efsane bir ses kalitesi sunuyor. Oyunlarda ses kasmak isteyen arkadaşlar kesinlikle bu kulaklığı satın alabilir. Kulaklığı 3 ayrı platformda da kullanabilirsiniz. ( PC-MAC-PLAYSTATİON 4) Kulaklığın yapılmasının amacı saten oyunculara hitap ediyor. Profesyonel bir şekilde oyun oynayan arkadaşlar bu kulaklığı alarak daha iyi ses kasa bilir ve oynadığınız oyuna bağlı olarak ayrı ses ayarları yapma çarkı bulunuyor kulaklıkta oynadığınız oyuna özel ses ayarları yapabilirsiniz. Sağ tarafında bir kol bulunuyor bu kol sayesinde kulaklığınızı sessiz moda alabilirsiniz. Kulaklık bizlere bir çok ses modu sağlıyormuş ama yapımcıları detaya inmedikleri için sizlere sunamıyorum. Kulaklık bu şekildeydi arkadaşlar gelelim bu kulaklığın fiyatına.
Bu kulaklığın fiyatı 169 euro (yaklaşık 1.082 TL) Fiyatı bu şekilde şunu da eklemek istiyorum bu oyuncu kulaklığını satın alan kişilere GSA 50 kulaklık askısı da hediye ediliyor.
Son düzenleme: