Sennhesier HD 4.40 BT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Işıklı mışıklı takıntınız yoksa, bütçeniz de el veriyorsa alın derim. Hem kablolu hem kablosuz kullanabilir, hem oyun oynarken hem müzik dinlerken kullanabilirsiniz. 4.50 modelinden tek eksiği Gürültü Engelleyicisi yok, artısı olarak ses kalitesinin bir tık daha doğal ve iyi olması. D&R dan 450 lira civarına almıştım indirimde. Aklınızda bulunsun derim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
hocam bana oyun için hiç uygun gözükmedi nedense müzik için evet ancak oyun kategorisinde aynı fiyata gaming performansı daha yüksek ürünler var bence

Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
daha iyi oyun kulaklıkları alınabilir sanki bu fiyata

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hocam bana oyun için hiç uygun gözükmedi nedense müzik için evet ancak oyun kategorisinde aynı fiyata gaming performansı daha yüksek ürünler var bence
Oyun kategorisine onları sokan bana kalırsa üretici firmalar. O sebeple ışıklı mışıklı diye belirttim :D Zamanında steelseries siberia v3 prism kullandım, o üreticinin o zamanlar en kaliteli kulaklığıydı belki de. Sennheiser ile kıyasladığımda daha boğuk ve derinden geliyor sesler. Kullanıcı deneyimine kalmış şeyler tabii ki. Şahsi düşüncem ses kalitesi konusunda ön planda bulunan bi firmanın, bizler ışıklı mışıklı oyuncu kulaklığı üretip satıyoruz diyen firmalardan daha kaliteli olduğu.Her türlü görüşe saygım sonsuz tabi ki.

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
steelseries markası ile alakalı olabilir hocam belki ben bloody kullanıcısıyım f/p için iyi olduğunu düşünüyorum ve 250 tl gibi makul fiyatı var 7.1 içeren bir kulaklığın bence oyun için sennheiser, bose, bowers&wilkins gibi markalar çok uygun değil

Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset bu nasıl bence bunada bir bakmalısınız.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
steelseries markası ile alakalı olabilir hocam belki ben bloody kullanıcısıyım f/p için iyi olduğunu düşünüyorum ve 250 tl gibi makul fiyatı var 7.1 içeren bir kulaklığın bence oyun için sennheiser, bose, bowers&wilkins gibi markalar çok uygun değil
Amaçları oyundan ziyade müzik bu firmaların, haliyle ona göre geliştiriliyorlar ama oyun konusunda bloody, logitech, razer, steelseries gibi markalardan çok da kötü değiller. Hem oyun oynarken hem de müzik dinlerken kullanabileceğiniz son derece tatmin edici bir kulaklık diye düşünüyorum HD 4.40

Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Pahalı olduğunu düşünmüyorum 450 tl gibi bir fiyat için değer bence eğer ki günlük hayatta müzikle içli dışlı ya da kulağınız belli bir kaliteye alışmış ve aşağısı tırmalayan birisi iseniz
Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset ideal bence 450 TL iyi fiyat diyorsan.

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Amaçları oyundan ziyade müzik bu firmaların, haliyle ona göre geliştiriliyorlar ama oyun konusunda bloody, logitech, razer, steelseries gibi markalardan çok da kötü değiller. Hem oyun oynarken hem de müzik dinlerken kullanabileceğiniz son derece tatmin edici bir kulaklık diye düşünüyorum HD 4.40
doğru söylüyorsunuz katılmamak elde değil dediğinize bu markaların kullandıkları neomidyum sürücülerin kalitesi (boyutlardan bahsetmiyorum asus 60nm kullanıyor ve hâlini biliyorum) ancak alınan oyun türüne göre çok değişebilir bence fps oyunları oynayan birisi için sesin kalitesinden çok virtual olarak nereden geldiğini anlatabilmesi daha değerli olabilir her şey kullanıcıda bitiyor dediğiniz gibi
Post automatically merged:

Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset ideal bence 450 TL iyi fiyat diyorsan.
Pusat yanlış bilmiyor isem monster markasına ait deneyimlemediğim için bir şey söyleyemeyeceğim ancak f/p olarak uygunluğundan emin değilim doğrusu ses kalitesi sadece fiyatına bakarak da söyleyebileceğim kadarıyla ortalama-ortalama üstüdür tabii

Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
doğru söylüyorsunuz katılmamak elde değil dediğinize bu markaların kullandıkları neomidyum sürücülerin kalitesi (boyutlardan bahsetmiyorum asus 60nm kullanıyor ve hâlini biliyorum) ancak alınan oyun türüne göre çok değişebilir bence fps oyunları oynayan birisi için sesin kalitesinden çok virtual olarak nereden geldiğini anlatabilmesi daha değerli olabilir her şey kullanıcıda bitiyor dediğiniz gibi

Pusat yanlış bilmiyor isem monster markasına ait deneyimlemediğim için bir şey söyleyemeyeceğim ancak f/p olarak uygunluğundan emin değilim doğrusu ses kalitesi sadece fiyatına bakarak da söyleyebileceğim kadarıyla ortalama-ortalama üstüdür tabii
Hızlı bir şekilde youtube üzerinden test edenleri izleyip fikir sahibi olunabilir. Amaç aynı kaliteye çok para ödememek değil mi?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hızlı bir şekilde youtube üzerinden test edenleri izleyip fikir sahibi olunabilir. Amaç aynı kaliteye çok para ödememek değil mi?
Kulaklık konusunda youtube testleri çok sağlıklı kararlar aldırmıyor insana, genel olarak oyuncu ekipmanları için geçerli. Kullanmadan test etmeden anlayamıyoruz memnun kalıp kalmayacağımızı. Geçen hafta Razer Basilisk Chroma aldım ve acayip bi şekilde rahatsızım.

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
aynı kaliteden kastınız eğer steelseries gibi bir marka ise elbette olabilir ancak dediğim gibi sennheiser bose bowers&wilkins gibi markalar ile kıyaslıyorsanız muhtemelen çok büyük bir yanlışlık olur gerçi saydığım bu markaların ortalama fiyat etiketi 2000 tl civarında sennheiserın en düşük versiyonlarından sayılabilecek 4.40 için geçerli dediğim aslında

Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
aynı kaliteden kastınız eğer steelseries gibi bir marka ise elbette olabilir ancak dediğim gibi sennheiser bose bowers&wilkins gibi markalar ile kıyaslıyorsanız muhtemelen çok büyük bir yanlışlık olur gerçi saydığım bu markaların ortalama fiyat etiketi 2000 tl civarında sennheiserın en düşük versiyonlarından sayılabilecek 4.40 için geçerli dediğim aslında
Kıyaslama kalite açısından şöyle oyuncular için misal rampaqe kullanan biri de sağlam ses kasabiliyor. steelseries kullananda o bakımda şayet ben filmleri felanda kulaklık ile izlerim diyorsanız o zaman tabi onu almak iyi olur ama dediğim qibi para performansda çok önemli.

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Kulaklık konusunda youtube testleri çok sağlıklı kararlar aldırmıyor insana, genel olarak oyuncu ekipmanları için geçerli. Kullanmadan test etmeden anlayamıyoruz memnun kalıp kalmayacağımızı. Geçen hafta Razer Basilisk Chroma aldım ve acayip bi şekilde rahatsızım.
Buna katılıyorum kulaklığın kulağa ne kadar oturup oturmayacağı ya da uzun kullanımda nasıl etkiler yaratabileceği sadece video izleyerek üzerine yorum yapılabilecek şeyler değil bence de.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Buna katılıyorum kulaklığın kulağa ne kadar oturup oturmayacağı ya da uzun kullanımda nasıl etkiler yaratabileceği sadece video izleyerek üzerine yorum yapılabilecek şeyler değil bence de.
Kesinlikle, çoğu kulaklık 1-1.5 saatten sonra kafa bandı kısmında ve kulak kıkırdağında ağrı yapmaya başlıyor bende.

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Kıyaslama kalite açısından şöyle oyuncular için misal rampaqe kullanan biri de sağlam ses kasabiliyor. steelseries kullananda o bakımda şayet ben filmleri felanda kulaklık ile izlerim diyorsanız o zaman tabi onu almak iyi olur ama dediğim qibi para performansda çok önemli.
Rahatlık açısından kıyaslarsak da yine de profesyonel oyuncular üzerinden görülebileceği gibi ekipman etkisinde steelseries her zaman rampageden daha öne taşıyacak bir marka bence. F/P olarak bakarsak yine kişiye göre çok tartışılır günlük 2 saat oyun oynayan birisi ile e-sporcu olan birisinin f/p anlayışları çok relative olur. 2 saat oynayan birisi için steelseriese 700 lira vermek saçma iken e-sporcu birisinin rampage markasına 100-150 tl vermesi saçmadır.

Kesinlikle, çoğu kulaklık 1-1.5 saatten sonra kafa bandı kısmında ve kulak kıkırdağında ağrı yapmaya başlıyor bende.
Aynı durumdan muzdarip idim. 2 sene öncesinde kadar Beats EP diye bir kulaklık kullanıyordum. Kablolu bir kulaklık ve videolarda gördüğümde yastıklamasının güzel bir kalitede olduğunu söylüyordu. İş esnasında da sıkça kullandığım için günlük 8-10 saat kullanıyordum ve inanın çıkardığımda kulaklarım basınçtan dolayı ağrımaya başlamış kafamın üstünde ise gün boyu ağırlıklarla takılmışım gibi idi.

Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Şahsen ben 150 TL olan Steelseries Siberia 100 Kullanıyorum fps oyunları için çok rahatım uzun zamandır ESL etkinliklerine katılırım R6 ve CS oynarım benim için rahat ve kullanışlı ses ve rahatlık açısında benim amacım fazla para verip verim alamazsanız üzülmeyin düşüncesi

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Aynı durumdan muzdarip idim. 2 sene öncesinde kadar Beats EP diye bir kulaklık kullanıyordum. Kablolu bir kulaklık ve videolarda gördüğümde yastıklamasının güzel bir kalitede olduğunu söylüyordu. İş esnasında da sıkça kullandığım için günlük 8-10 saat kullanıyordum ve inanın çıkardığımda kulaklarım basınçtan dolayı ağrımaya başlamış kafamın üstünde ise gün boyu ağırlıklarla takılmışım gibi idi.
Kulak üstü değil de kulağı çevreleyen yapıdaki kulaklıklar çok daha kullanışlı oluyorlar, görünüş olarak biraz kabalar bu konuda en başarılı tasarım yine Beats'e ait. Sennheiser ise yastıklamada çok başarılı, inanın hissetmiyorum bile bazen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...