Sennhesier HD 4.40 BT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Şahsen ben 150 TL olan Steelseries Siberia 100 Kullanıyorum fps oyunları için çok rahatım uzun zamandır ESL etkinliklerine katılırım R6 ve CS oynarım benim için rahat ve kullanışlı ses ve rahatlık açısında benim amacım fazla para verip verim alamazsanız üzülmeyin düşüncesi
Eğer konumuz oyun ise haklısınız ancak müzik ve film öncelikli oyun ikinci planda ise konuyu açan arkadaşın dediği gibi sennheiser 4.40 almak pusat ya da herhangi bir gaming markasından çok daha mantıklı bir seçim olacaktır bence.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Oyun için kullandığınız Siberia 100, film ve müzik konusunda da sizi tatmin ediyorsa güzel seçim olmuş. Şahsen beni tatmin etmeyeceği için ikinci bir kulaklık almak zorunda kalırdım.

Bir Gün Ölmek İçin Her Gün Yaşıyoruz
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bu tip kulaklıklar biraz pahalı olur daha iyi bir kulaklık alınır bu fiyata

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Eğer müzik ve film için konuşuyorsak kendi deneyimlerime göre eğer ki 450 tl civarında bakıyorsak rakip çıkabilecek bir model yok bence hocam. Bu kulaklık aynı fiyat oranındaki bluetooth olan sony, jbl gibi markaların çok çok önünde.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Tartışmada da bunu konuştuk işte. Benim görüşüm hem oyun hem müzik hem film için kullanacağınız bi kulaklık istiyorsanız HD 4.40 iyi bir seçim. Tabi ki kişisel deneyimlerime dayanarak tavsiye ediyorum. Sadece oyun oynarken kullanıyorum bu yüzden sadece oyun için optimize edilmiş bi kulaklık olsun diyorsanız piyasada onlarca firmanın onlarca modeli arasında bütçenize uygun birisini seçebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Tartışmada da bunu konuştuk işte. Benim görüşüm hem oyun hem müzik hem film için kullanacağınız bi kulaklık istiyorsanız HD 4.40 iyi bir seçim. Tabi ki kişisel deneyimlerime dayanarak tavsiye ediyorum. Sadece oyun oynarken kullanıyorum bu yüzden sadece oyun için optimize edilmiş bi kulaklık olsun diyorsanız piyasada onlarca firmanın onlarca modeli arasında bütçenize uygun birisini seçebilirsiniz.
Hocam sorması ayıp olacak biraz ancak günlük olarak 4.40 mı kullanıyorsunuz yoksa başka bir ürün mü?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam sorması ayıp olacak biraz ancak günlük olarak 4.40 mı kullanıyorsunuz yoksa başka bir ürün mü?
Günlük kullanımda da 4.40 kullanıyorum bilgisayarımda da. Günlük olarak kablosuz kullanıyorum, bilgisayarda kablo ile. Steelseries'i kullanmıyorum aldım alalı :D

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
snopy rampage sn-wr1 bence fiyat performans olarak en iyisi ama şuan tr pazaralrında bulunmuyor amazondan falan alabilirsiniz msi in bu taslakta kulaklık ürettiği biliniyor

Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Oyun için kullandığınız Siberia 100, film ve müzik konusunda da sizi tatmin ediyorsa güzel seçim olmuş. Şahsen beni tatmin etmeyeceği için ikinci bir kulaklık almak zorunda kalırdım.
Ses sistemim var odamda filmleri kulaklıkla izlersem kafam kazan qibi olur ya :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
snopy rampage sn-wr1 bence fiyat performans olarak en iyisi ama şuan tr pazaralrında bulunmuyor amazondan falan alabilirsiniz msi in bu taslakta kulaklık ürettiği biliniyor
Deneyimledim hocam da f/p olarak çok uygun olmayabilir gibi geldi bana. Rampage düşük bütçe için oldukça güzel bir marka ancak 250+ olduğu zaman daha uygun kulaklıklar alınabilir gibi bence.

Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ama monster pulsar almayı düşünüyorum bu aralar oda sağlam duruyor. monster mağazalarında test etme imkanıda veriyorlar.

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Deneyimledim hocam da f/p olarak çok uygun olmayabilir gibi geldi bana. Rampage düşük bütçe için oldukça güzel bir marka ancak 250+ olduğu zaman daha uygun kulaklıklar alınabilir gibi bence.
benim şuan kulağımda kulaklık kardeşim acayip mikrofonu çok iyi ses kalitesi de iyi 7.1 de destekliyor driverı falan var

Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bir kulaklık var hile qibi eklentileri var sağ tarafında kulaklığıa özel radar açıyor ses nereden qeliyorsa o alanı kırmızı renk olarak veriyor ekrana tam hile kulaklığı :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
benim şuan kulağımda kulaklık kardeşim acayip mikrofonu çok iyi ses kalitesi de iyi 7.1 de destekliyor driverı falan var
Doğru olabilir hocam ancak şahsen belirli bir fiyatın üzerine çıktığımda benim para vermeyi isteyebileceğim bir marka değil gibi geliyor bana. Aynı fiyata aynı performansı alabileceğin ürün sayısı artıyor ve kriter olarak kullanabileceğin şeylerin sayısı da artıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Doğru olabilir hocam ancak şahsen belirli bir fiyatın üzerine çıktığımda benim para vermeyi isteyebileceğim bir marka değil gibi geliyor bana. Aynı fiyata aynı performansı alabileceğin ürün sayısı artıyor ve kriter olarak kullanabileceğin şeylerin sayısı da artıyor.
haklısın kardeşim ben uzun zamandır bakmıyorum piyasaya

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
haklısın kardeşim ben uzun zamandır bakmıyorum piyasaya
Ben de aynı durumdayım ve artık oyunlarla ilişiğim pek kalmadığı için oyuna ait olan piyasayı bayağı kaçırdım. Dediğin gibi fiyatı için gayet güzel bir kulaklık olabilir yani. Erken yargılamış olabilirim biraz. Öyle oldu ise affola

Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
indirim takip siteleri veya uyqulamaları var onları kullanın bildirim atsın varken böyle uyqulamar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...