serialleri bozuk bakın lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ekran Alıntısı.PNG
check serial yaptım daha önce spoofer kullanmadan önce burda rakamlar vardı şimdi yok daha kötüsü ekran kartını algılamıyor ama kullanıyor yani 60hz takılı kaldım nvidida denetim masası açılmıyor ama bu demek valorant hwid ban kalktı mı? serialler yok çünkü nasıl düzelticem

FORMAT ATAMIYORUM HATA VERIYOR O HATAYI DÜZELTMEYİ DENERKEN O HATA DÜZELTİCİ DE HATA VERDİ

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 82179check serial yaptım daha önce spoofer kullanmadan önce burda rakamlar vardı şimdi yok daha kötüsü ekran kartını algılamıyor ama kullanıyor yani 60hz takılı kaldım nvidida denetim masası açılmıyor ama bu demek valorant hwid ban kalktı mı? serialler yok çünkü nasıl düzelticem

FORMAT ATAMIYORUM HATA VERIYOR O HATAYI DÜZELTMEYİ DENERKEN O HATA DÜZELTİCİ DE HATA VERDİ
Kullandigin spoofer seriallerini gizlemiş. Format at düzelir
Post automatically merged:

Ekli dosyayı görüntüle 82179check serial yaptım daha önce spoofer kullanmadan önce burda rakamlar vardı şimdi yok daha kötüsü ekran kartını algılamıyor ama kullanıyor yani 60hz takılı kaldım nvidida denetim masası açılmıyor ama bu demek valorant hwid ban kalktı mı? serialler yok çünkü nasıl düzelticem

Format nasil atamiyorsun ? Hata ne

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kullandigin spoofer seriallerini gizlemiş. Format at düzelir

Format nasil atamiyorsun ? Hata ne
Bilgisayarınızı sıfırlarken bir sorun oluştu. Değişiklik yapılmadı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Bilgisayarınızı sıfırlarken bir sorun oluştu. Değişiklik yapılmadı.
Hocam biostan flash ile format atin. Anladigim kadariya ayarlardan sifirlama yapmaya calisiyorsun

Hocam biostan flash ile format atin. Anladigim kadariya ayarlardan sifirlama yapmaya calisiyorsun
Bunu da ekliyim valorant banin boyle kalkmaz. Kullanici serialleri goremiyor ama vanguard erisiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

Bunu da ekliyim valorant banin boyle kalkmaz. Kullanici serialleri goremiyor ama vanguard erisiyor.
bios flash yapmam mı gerekiyor format için
vanguard erişiyor biz nası göremiyoruz uygulamalarda göremiyor ekran kartım yok sanıyor uygulamalar açamıyorum

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
vanguard erişiyor biz nası göremiyoruz uygulamalarda göremiyor ekran kartım yok sanıyor uygulamalar açamıyorum
Hocam sen bir formatini at evet flash ile yapacaksin. Bilmiyorsan ; windows iso indir rufus ile flasha yazdir, biostan flashi boot et kurulum ekrani gelir halledersin. ( Diskini silip tekrar yukle diskini.)

Kullandigin spoofer kernel sanirsam. Vanguard kernel ile yapilan spooferleri algiliyor .

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam sen bir formatini at evet flash ile yapacaksin. Bilmiyorsan ; windows iso indir rufus ile flasha yazdir, biostan flashi boot et kurulum ekrani gelir halledersin. ( Diskini silip tekrar yukle diskini.)

Kullandigin spoofer kernel sanirsam. Vanguard kernel ile yapilan spooferleri algiliyor .
en son bios flash atarken bişi oldu yeni anakart almam gerekti o yüzden hep korkum var

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam basit iş. Araştır youtube de ögren.
başka spoofer ile geri getirdim tek GPU gelmedi oda böyle diyor
No Instance(s) Available.

evde usb içinde 100gb dosyalar var sonra farklı yere atıcam öyle format atarım

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
en son bios flash atarken bişi oldu yeni anakart almam gerekti o yüzden hep korkum var
anakart almalık bir durum yok youtubeye rufusla format usbsi hazırlama diye araştırırsan çok basit bi usb hazırlayıp biostan format atabilirsin dert etme yani

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bi format at olmuyorsa ana kartı felan toptan değiştir bence gemiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
çözüm istemiyorum yaptım zaten gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...