ihaveonechance
Uzman Üye
hile açılmıyor siyah ekranda kalıyor yada açılmadan direk oyuna giriyor format daha dün attım yardım edermisiniz mesajlarınızı bol bol bekliyorum
dostum daha dün format attımBilgisayara format atman lazım dostum demekki bilgisayarında uygunsuz projeler var.
O halde defender control indir ordan kontrol et tüm virüs bileşenlerini ve kapat o büyük ihtimal düzeltirdostum daha dün format attım
dostum yaptım olmadı sıkıntı nedendir windows 10 v2004 kullanıyorum. hile bu yeni güncel sürüme uyarlanabilir mi?O halde defender control indir ordan kontrol et tüm virüs bileşenlerini ve kapat o büyük ihtimal düzeltir
tempi silince açıldı derken pek anlamadım biraz daha detaylı anlatır mısınÇözüm bulamazsın böyle aynı konuyu sürekli açarak yorum kasmak için yapıyorsan reportlanırsın bende de aynı sorun vardı gerekli programlar falan yüklüydü oyun yarım ekrandı tam ekrana alıyım dedim girmeden tempi sildim açıldı ilkte sonra baktım ban atılmış he benim için problem değil öylesine oynuyorum zati ölü oyun sonra tekrar girmeye çalışıyım dedim gene attı bu atma hileden kaynaklanmıyor bide oyun atıyor bende çözemedim o kısmı ama girmeden önce tempi silip bir kaç kere falan deneyince açılıyor.
Hile 2004 çalışmıyor.dostum yaptım olmadı sıkıntı nedendir windows 10 v2004 kullanıyorum. hile bu yeni güncel sürüme uyarlanabilir mi?
Çalıştır'a gir %temp% yaz ordakilerin hepsini sil.tempi silince açıldı derken pek anlamadım biraz daha detaylı anlatır mısın
dsotum merhaba ben senin dediğin her şeyi yaptım format gerekli programlar vs vs ama daha menü bile gelmiyor, sanırım benden kaynaklı bu kadar sornHile 2004 çalışmıyor.
2004 çözümü yoktur![]()