Server.pro'da açtığımız sunuculara girerken sorun yaşıyorum (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Minecraftta bedava sunucu açmak için bazı server sağlayıcıları var. Bunlardan genelde en az ping değerine sahip olan server.pro olduğu için arkadaşlarım sunucularını hep server.pro'dan açıyor. Ama ben sunucuya giremiyorum. Sunucuya bağlanıyorum ancak bir süre boşlukta duruyor dünyayı yüklemeden sunucudan atıyor. Sunucudan attıktan sonra aşağıdaki hatayı veriyor. Diğer server sağlayıcılarında bu sorunu yaşamıyorum. Sadece server.proda böyle. Nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olun. İyi forumlar.
1616488771555.png

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Panelin sende olduğunu bilmiyordum ve sakin ol ?
gerekli araştırmayı yapıp sana döneceğim

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI

Screenshot_20210323-114534_YouTube.jpg

Windows Güvenlik Duvarı ayarlarınızı videodan bakarak bu hale getirip dener misiniz?

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
İlk olarak, Denetim Masası -> Windows Defender Güvenlik Duvarı -> Bir uygulamanın ve özelliğin Windows Defender Güvenlik Duvarını geçmesine izin ver butonuna tıkla.

Sonra “javaw.exe” öğesinin işaretli olup olmadığına bir bak. İşaretli değilse Ayarları değiştir düğmesini tıklayın, ardından “javaw.exe” nin yanındaki kutuyu işaretle. Birden fazla “javaw.exe” girişi görürsen hepsini onayla. Ayrıca bu seçtiklerin bütün özel, ortak gibi internet türleri için geçerli olmalı.

Ek olarak antivirüs programı varsa devre dışı bırak, güvenli internet gibi internetini doğrudan etkileyen yazılım benzeri şeyleri devre dışı bırak. Umarım sorunun çözülür. Cevabı en iyi cevap seçin ki çözüldü olarak gözüksün.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu yöntemleri denemiştim maalesef sorunum çözülmedi. Teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için ancak sunucuya bağlanmama problemi sadece server.pro sunucularında yani normal minecraftta herhangi bir sunucuya bağlanmaya çalıştığımda sorun olmuyor anlayacağınız. Tekrar teşekkür ediyorum iyi forumlar

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu yöntemleri denemiştim maalesef sorunum çözülmedi. Teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için ancak sunucuya bağlanmama problemi sadece server.pro sunucularında yani normal minecraftta herhangi bir sunucuya bağlanmaya çalıştığımda sorun olmuyor anlayacağınız. Tekrar teşekkür ediyorum iyi forumlar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sorunun devam eder ise bana ulaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...