arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim aklınızda daha iyi canlanması için açıklayayım
bu bir mobil metin2 oyunu amacım bir multihack geliştirip forumda ücretsiz yayınlamak
(oyun windowsda yok sadece apk veya ios sürümü )
proxy yontemını denedım HTTPS ve SOCKS5 ile sadece oyunun ana ekrana kadar girebildim oyunu baslat butonuna tıkladıgım an sunucu baglantısı kesıldı hatası aldım sanırım TCP kullanıyor
anladıgım kadarıyla bu işlemde clientten sunuya giden paketi yakalayıp ( saldırı hızını 1 den 5 e yukseltıp) gondericez
ama bu durumda serverside algılayıp (saldırı hızı 5 olamaz 1 olmalı ) dıyıp sunucuyu yenılıycek
cunku cheat engineyi ve gameguardian ı kernel sevıyede çalıştırıp (yurume hızım 1 ken veya saldırı hızı 5 e cektıgım zaman) anticheat e takılmadan 1 sanıyeligine calıstırabılıyorum 1 sanıye sonra basladıgım noktaya geri atıyor oyun ve sunucuya yenıden baglanıyor (oyuna yeni girmiş gibi) ve ramdan yakaladıgım offsetler anında degısıyor bunu insansı değerler yapsamda sonuc aynı (saldırı veya yurume hızı 1 ken 1.1 yapıyorum) yine algılıyor
offsetler degişince degeri tekrar bulmam gerekıyor bulsamda sonuc aynı
anladıgım kadarı ile aklıma gelen tek şey clientten sunucuya giden paketi alıp(saldırı veya yurume hızım 1 ) diye gönderip 5 yapmak bkz.(yalancı paket yollamak)
bunun bir yöntemi varmıdır
veya başka yapılacak bir yöntem-metot varmıdır
vakit ayıranlara şimdiden teşekkürler
1 saniye sonra başladığım noktaya geri atıyor" dediğin olay, literatürde
"Rubberbanding" olarak bilinir. Bu, sunucunun "Senin nerede olduğunu ben hesaplıyorum senin gönderdiğin paketlere inanmıyorum, yallah arabistana" deme şeklidir.
- Sunuadece Proxy (Charles/Burp) yetmez. Oyn içindeki send() ve recv() fonksiyonlarını Frida gibi araçlarla kancalamak (Hooking) gerekir. paket henüz şifrelenmeden yakalanıp değiştirilmeli ve sonra sunucuya gönderilmelidir. Eğer sunucu, karakterin hızını (MoveSpeed) kendi içinde saniyede 1 metre olarak kodladıysa, sen pakette "5 metre gittim" dersen, sunucu "Matematiksel olarak bu imkansız" der ve seni geri ışınlar
XIGNCODE3 normalde statik dosya değişikliklerini (Hex edit) anında yakalar bundan dolayı dosyayı değil,
RAM'deki çalışan koda manipüle etmen gerekir
Frida kullanarak oyunun
libil2cpp.so (vb.) kütüphanesindeki anti-cheat kontrol fonksiyonlarını
devre dışı bırakmak. Yani anti-cheat'e Her şey yolunda, dedirten bir "hook" yazmak.
ek olarak sunucu herşeyi kontrol etmez örnek lag oluşur çöker sunucular
örnek olarak
x ve z konumları, animasyon iptalleri gibi birçok alanda boşluk bırakırlar
kullanabileceğin yöntem karakter hızını 5 yapmak yerine animasyon bitti paketinin ortasına saldır paketi koyarak animasyon bitti diye kandırabilirsin sunucuyu
buna
Action Cancelling deniyor
yapman gerekenler
Frida öğrenmek
wireshark ile oyunu snifflemek(koklamak)
en önemlisi
Oyun offsetlerini değilde önce XIGNCODE " sinyal paketlerini bulup, onları taklit eden bir yapı kurmalısın bence