3 Mar 2021 #1 PRoLykia P Onaylı Üye Katılım 27 Nis 2017 Mesajlar 102 Tepki puanı 0 Ödüller 7 Yaş 26 9 HİZMET YILI Pubg Lite da hile yapmak istiyorum fakat böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Bende mi hata varsa yoksa hile artık çalışmıyor mu ?
Pubg Lite da hile yapmak istiyorum fakat böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Bende mi hata varsa yoksa hile artık çalışmıyor mu ?
Çözüm RedStrawberry 3 Mar 2021 [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
3 Mar 2021 #2 KralTrkES Uzman Üye Katılım 10 Tem 2019 Mesajlar 162 Tepki puanı 5 Ödüller 6 Yaş 27 6 HİZMET YILI vpn aç dene olur Oyla -1 Olumsuz oyla
3 Mar 2021 #3 RedStrawberry Efsane Üye Katılım 26 Şub 2020 Mesajlar 5,575 Çözümler 209 Tepki puanı 3,360 Ödüller 15 6 HİZMET YILI [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
3 Mar 2021 #4 ArtizZqeyff A Onaylı Üye Katılım 17 Ara 2015 Mesajlar 50 Tepki puanı 4 Ödüller 6 10 HİZMET YILI vpn dene birde kanka Oyla 0 Olumsuz oyla