arabada kullanıcam arkadaşlarla falan dışarı çıkıyoruz falan arabada radyo kullanmayı sevmediğimiz için direk ses bombası alıcam ve baya bi ses çıkartsın istiyorum . ve seninki çok pahalı daha bütçe dostu 300 TLyi geçemyecek birşey lazım banaben jbl go 2 kullanıyorum gayet tatmin ediyor ses seviyesinden kastın ne kadar yani bir dj gibi odayı inletmek mi istiyorsun ?
Bunlar uzun ömürlü mü acaba?bi tanıdığımın kullandığını önericem çok kötü de değil çok iyide değil bir göz at istersen
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
jbl go 2 iyi ama vip 4 oneririmSes kalitesi iyi olan ve yüksek ses çıkaran bi ses bombası arıyorum hemen bozulmayan iyi bi öneriniz varsa yazın .
300 TLyi geçmesin
yani çok ta deil dikkatli kullanırsak her şey uzun ömürlü olur. Tabi JBL gibi kaliteli değil.Bunlar uzun ömürlü mü acaba?
hocam ses kalitesi iyimi ona göre alabilirim bunubi tanıdığımın kullandığını önericem çok kötü de değil çok iyide değil bir göz at istersen
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hocam burda biraz test etmiş araştırırsan daha çok test videosu bulabilirsinhocam ses kalitesi iyimi ona göre alabilirim bunu
Ses kalitesi iyi olan ve yüksek ses çıkaran bi ses bombası arıyorum hemen bozulmayan iyi bi öneriniz varsa yazın .
300 TLyi geçmesin
evertonnun ses bombaları hemgüzel hemde iyi ses veriyor bende kulannnıyorumm 245 tl ye almıstımSes kalitesi iyi olan ve yüksek ses çıkaran bi ses bombası arıyorum hemen bozulmayan iyi bi öneriniz varsa yazın .
300 TLyi geçmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?