Ses kasması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İ B R A H İ M L İ E D Y
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
arkadaşlar gta5de oyun oynarken oyun kasmıyor ama sesler kasıyor eskiden online girer story girerdim tekrar düzelirdi her oyuna girmemde bunu yapardım artık hiç olmuyor lütfen yardım ediniz ya

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Format at ya da ses driverini güncelleştirebilirsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ses drivirini güncelle belki oyunla alakalıdır

Üye
5 HİZMET YILI
Driver Booster ile ses sürücülerini güncelle,düzelmediyse oyun içinden ses ayarlarını sıfırla.
İyi Forumlar.

Üye
5 HİZMET YILI
|Evet kardesim sanirim sorununu buldum|

1 = Aygit yoneticisinde gir !!!Ses Girisleri Ve Cikislarina!!! Bas Ne Kadar Driver Varsa Sag Tiklayarak Guncelle Ve Aygit Yoneticinden Cikmadan Hemen Altindaki !!!Ses video ve oyun denetleyicilerine!!! Bas ve Ne kadar Driver Varsa Guncelle

2 = Windowsun Official Ayarlarina Gir !!!Guncellestirme Ve Guvenlikten Windows Update Bul Ve Tara!!! Eger ki birseyler bulursa simdi yukleye bas

NOT = BUYUK IHTAMIL OLUR KI OLMADIYSA 90 IHTIMALLE GTA 5 TEN KAYNAKLANAN BIR SORUNDUR YTDEN YARARLANABILIRSIN

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kasanın içi pislenmiş olabilir bu tozda ses kartına deymiş olabilir bi kasayı temizle derim hem macunuda yenile daha yüksek fps alırsın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bilgisayardan da kaynaklı olabilir bence hiçbir fikrim yok sırf mesaj sayısı olsun diye katılmak istedim. cevabı önemsemeseniz de olur kolay gelsin bol şanslar.

Üye
5 HİZMET YILI
Ses ayarlarını değiştirmeyi deneyin. Bu işe yaramazsa, cihazın ayarlarını geri yüklemeyi deneyin.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kulaklığın Özel Bir Yazılım Uyguluması Varsa Eğer Ordan Kulaklığını Güncelle Zaten Oto Ses driverlarıda güncellenir

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
ekran kartından kaynaklı

Üye
6 HİZMET YILI
kankam ses ayarlarına bir bak güncel değilse güncelleştir belki oyundan da kaynaklı olabilir ya da ses kartında da bir sorun olabilir

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
sound driverlarla ilgili problem yaşıyor olabilirsin tam olarak bir bilgim yok fakat YouTube de eminim vardır oradan bak istersen.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
öncelikle bize tam bilgi verir misin bilgisayarında normalde de mi ses kasıyor yoksa genelde demi kasıyor eğer ki genelde de kasıyorsa yüksek ihtimalle kulaklığın sıkıntılıdır sadece oyun ise driverlerini güncelleyim oyunu baştan yapılandırmanı öneririm

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
gta 5 sıkıntılı oyun zaten tamamiyle ama bahsettiğin şeyi sanırım redditte gördüm silip yükleyince adam düzelmişti

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Driverlerini güncellemeyi dene. Olmadıysa oyunu silip tekrar yükleyebilirsin.

Never Back Down
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
belki driverlarda bir sorun vardır güncellemeyi dene bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...