Hadi ya aydınlandım gerçekten ben önerin diyorum 5+1 al diyorsun garip.
Link atma şansın varmı kankaLogitech'in ses sistemleri güzel oluyor. Bende kullanıyorum. Göz geçirebilirsin, uygun fiyatlı vardır illa.
Aynen uygun fiyatlı bulursan iyi oluyorlar . Bro editorlug un alınmış?Logitech'in ses sistemleri güzel oluyor. Bende kullanıyorum. Göz geçirebilirsin, uygun fiyatlı vardır illa.
"Hadi ya aydınlandım gerçekten ben önerin diyorum 5+1 al diyorsun garip.
Link atma şansın varmı kanka
Editörlük konusunu konuşmak istemiyorum, teşekkürler.Aynen uygun fiyatlı bulursan iyi oluyorlar . Bro editorlug un alınmış?
Teşekkürler kanka bakıcağım.Bende Logitech s-220 var bulabilsem onu önerecektim ama piyasada kalmamış Ebay'de var son sese getirmesem bile masayı titretiyor çok kaliteli bass var ( resimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap), sana önereceğimde Logitech ve gerek klavye olsun gerek mouse olsun tüm ürünlerini tavsiye ederim görebileceğin en kaliteli markalardan biridir ayrıca ürünleri çok uzun ömürlüdür malzeme kaliteside cabası müşteri hizmetleride mükemmel
Logitech Z213
250 TL den 171,69 TL ye inmiş iyi indirim kaçırma derim 55 yorumu var yorumları inceleyebilirsin
![]()
![]()
![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Buda bass test videosu
-
Logitech Z211
200 TL den 94 TL ye inmiş kaçırılmaz fırsat hiç kaçırma derim üsttekinin bir alt versiyonu arada 50 tl fark var buda çok güzel
![]()
![]()
![]()
bass test videosu
-
Piyasada aynı fiyatlara bu tarz sistemler var fakat hiçbirini önermem hepsi çin malı bunlar Hakiki Logitech hiç pişman olmazsın
Teşekkürler fakat fiyat olarak pahalıA1102 Logitech Sound İsimli bir ses sistemi var fiyatı 455 tl cıvarında ama gerçekten kaliteli ses ve tiz, bas ayarı var tavsiye ederim
"Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap" bir ürünü görebilirsin. Bu fiyata gayet güzel bir ürün. Hem indirimde, kaçırma bence.
Editörlük konusunu konuşmak istemiyorum, teşekkürler.
Aynı sistem bende var kullanıyorum.güzel bir sistemBende Logitech s-220 var bulabilsem onu önerecektim ama piyasada kalmamış Ebay'de var son sese getirmesem bile masayı titretiyor çok kaliteli bass var ( resimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap), sana önereceğimde Logitech ve gerek klavye olsun gerek mouse olsun tüm ürünlerini tavsiye ederim görebileceğin en kaliteli markalardan biridir ayrıca ürünleri çok uzun ömürlüdür malzeme kaliteside cabası müşteri hizmetleride mükemmel
Logitech Z213
250 TL den 171,69 TL ye inmiş iyi indirim kaçırma derim 55 yorumu var yorumları inceleyebilirsin
![]()
![]()
![]()
Buda bass test videosu
-
Logitech Z211
200 TL den 94 TL ye inmiş kaçırılmaz fırsat hiç kaçırma derim üsttekinin bir alt versiyonu arada 50 tl fark var buda çok güzel
![]()
![]()
![]()
bass test videosu
-
Piyasada aynı fiyatlara bu tarz sistemler var fakat hiçbirini önermem hepsi çin malı bunlar Hakiki Logitech hiç pişman olmazsın