Ses sistemine adaptör ile LED bağlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar hepinize merhaba öncelikle konuyu nereye açıcağımı bulamadım en mantıklı yer burası geldi pc donanımı diyor . Ben 2+1 hopörlerime basa duyarlı le bağlamak istiyorum fakat bir kaç yere baktım bası kalitesi düşer hoporlör bozulur gibisinden şeyler yazıyordu bende bu sese duyarlı ledi kendi adaptörüyle bağlamayı düşündüm bilen varsa yardımcı olabilir mi
NOT: hopörlerim 9 w subwofer ve 4+4 olmak üzere 2 tanede stero var 2+1 sistem dedğim şekildeki gibi adaptör ile bağlama diye bişey yoksa bu özelliklerdeki bir hopörlere kaç metre led önerirsiniz . Güzel cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler. :)

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bunun için bir adaptör vb var mı bilmiyorum ama internette genellikle gösterilen hoparlörün bass tarafının + - sinin led'e bağlanıp bass'a duyarlı hale getirilme yöntemi çok sakıncalı. Bunun yerine lojik bir kapı kullanıp ledlerin beslemelerini direk fişten alıp hoparlörün bass tarafından tetikleme sinyali alarak ledleri yakıp söndürebilirsiniz. Bir elektronikçiye giderseniz size yardımcı olabilir. Locked.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...