Süper Üye
kaliteesi o kadarda fazla deil knkPolosmart Pgm05 Phoenix öneririm fiyatı ucuz kalitesi fazla
Valla o fiyatta fazla bana görekaliteesi o kadarda fazla deil knk
ekle knk murat262126#9555]Merhaba kardesim rush timbre rh 1 7.1 suan kullanıyorum aşırı sesleri rahat duyuyorum ve mikrofon konusuna gelince gercekten arka plan seslerini felan kesinlikle karsı taraf duymuyor istersen test amaclı dc adresini verirsen gosterebilirim
bende onu almayı düşünüyorum suanda arkadaşının mikrofonundan dip sesi geliyor mu yani sesini net veriyor mugamepower medusa öneririm arkadaşım kullanıyor ses kalitesi mükemmel
ses kalitesi iyi fakat mikrafon kalitesi biraz kötü ama fiyat performans diyebilirizbende onu almayı düşünüyorum suanda arkadaşının mikrofonundan dip sesi geliyor mu yani sesini net veriyor mu
Gamepower Medusa 7.1, James Donkey 720 7.1 ikisini de öneririm. 200 - 300 lira bandında en iyi seçenekler gibi duruyor. Hem 7.1 sanallaştırılabilir ses özelliği de var. Harici olarak illa 200 lira arası bir şey arıyorsan GameNote H2016D öneririm.merhaba sesimi karşı tarafa iyi versin öyle kulaklık istiyorum müzik dinlerken falan iyi olsun cs go tarzı veya o tarz oyunlar oynamıyorum ses kasmaya ihtiyaçım yok yani lol oynarken konuşabileceğim bir kulaklık arıyorum kısaca
adam adam <3 eyw knkGamepower Medusa 7.1, James Donkey 720 7.1 ikisini de öneririm. 200 - 300 lira bandında en iyi seçenekler gibi duruyor. Hem 7.1 sanallaştırılabilir ses özelliği de var. Harici olarak illa 200 lira arası bir şey arıyorsan GameNote H2016D öneririm.
Rica ederim, umarım faydası olur. İyi forumlar.adam adam <3 eyw knk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?