sessiz kalmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar her ortamda hep bir köşe başında duruyorum tek başıma oturuyorum kızlar geliyor arkadaşlarımla oturuyor ben ise tek ve kız görünce değişen bir çok kişi var sizce ne yapmam lazım ve burnum kırık :d yaptırmam lazım mı birde yüzü güzelleeştiricek maske öneriniz var mı sivilce - siyah nokta gibi

大 Yami Yugi
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba güzel arkadaşım, öncelikle o değişen arkadaşların gibi olma. Her zaman kendin gibi ol, her zaman çok konuşmak fayda sağlamaz yerinde ve uslubunda konuşursan senin iyiliğine olur. Çekinkenliğini yen. Kitap oku, haberleri takip et, sosyal medyayı takip et. Konuşacak, paylaşacak şeylerin olsun ki konuşmalar başlat ya da başlatılan konuşmalara dahil ol. böyle böyle bu durumun üstesinden gelirsin

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
değişmeye başladıgın an yorulmaya başlarsın yaptıkların röl olucaktır eskı halini unutursan ben naptın diceksin yalnızlık yanlıs kişilerle olmadıfın sürece iyi bir şey

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Konfor alanından çık sürekli bir şeylerini geliştirmeye çalış sana önerebileceğim en iyi şey spordur, fiziksel olarak güçlenirsen emin ol etrafında takılmaya başlayacaklar ve sana bakış açılarıda değişecektir, Kız görünce değişen arkadaşlarınlada mesafeli olmanı öneriyorum.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Fazla içe kapanık durmak malesef sana bişey kazandırmaz dostum açılmanı tavsiye ederim absürt şeyler deneyerek

say my name
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Ortama göre kendini değiştirme her zaman kendin ol arkadaşların kız gelince değişiyor dedin eğer değişip sana laf atmaya seni küçük düşürülüyorsa bence onlarla iltibatı kes ben öyle yapardım benimde hiç kız arkadaşım yok sen gibi sessiz bir köşede duruyorum

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hobiler bul kendine kendini insan içine alıştırmaya çalış

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bir eşigin olugun farkına var kankacım eğer onu aşabilirsen bu cok iyi olucakkk

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hiçbirine gerk yok dostum ağzın laf yapsın yeter istersen dc bırak senle bunun üzerine konuşalım ben eminim ki seni açarım

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kendin ol herkes senin gibi insan kasma kendini

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
sürekli konuşup boş konuşup çene yapmaktansa köşede susmak gerekir bazen

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Sessiz olursan gizemli olursun ilgi çeker bu durum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ne kadar çirkin olursan ol bundan sen sorumlu değilsin bunu bil.Kız görünce değişen yani kızları eğlendirmek için seni zorbalayan operasyon çocuklarından da uzaklaş.Ha baktın ne kadar uğraşsanda insanlar seni bu halinle sevmiyor,iki seçenek var.Ya hayatının sonuna dek böyle kalırsın ya da kendini geliştirirsin.İkinci seçenek zor ama meyvesini yemekde bir o kadar tatlı

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
sessiz kalmak en büyük silahtır dostum

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bence kendini ve vücudunu geliştir sonra utansan da sıkılsanda kaybedicek bir şeyin olmaz onlar seni ister ve ısrar eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...