Arkadaşlar her ortamda hep bir köşe başında duruyorum tek başıma oturuyorum kızlar geliyor arkadaşlarımla oturuyor ben ise tek ve kız görünce değişen bir çok kişi var sizce ne yapmam lazım ve burnum kırık :d yaptırmam lazım mı birde yüzü güzelleeştiricek maske öneriniz var mı sivilce - siyah nokta gibi
Merhaba güzel arkadaşım, öncelikle o değişen arkadaşların gibi olma. Her zaman kendin gibi ol, her zaman çok konuşmak fayda sağlamaz yerinde ve uslubunda konuşursan senin iyiliğine olur. Çekinkenliğini yen. Kitap oku, haberleri takip et, sosyal medyayı takip et. Konuşacak, paylaşacak şeylerin olsun ki konuşmalar başlat ya da başlatılan konuşmalara dahil ol. böyle böyle bu durumun üstesinden gelirsin
değişmeye başladıgın an yorulmaya başlarsın yaptıkların röl olucaktır eskı halini unutursan ben naptın diceksin yalnızlık yanlıs kişilerle olmadıfın sürece iyi bir şey
Konfor alanından çık sürekli bir şeylerini geliştirmeye çalış sana önerebileceğim en iyi şey spordur, fiziksel olarak güçlenirsen emin ol etrafında takılmaya başlayacaklar ve sana bakış açılarıda değişecektir, Kız görünce değişen arkadaşlarınlada mesafeli olmanı öneriyorum.
Ortama göre kendini değiştirme her zaman kendin ol arkadaşların kız gelince değişiyor dedin eğer değişip sana laf atmaya seni küçük düşürülüyorsa bence onlarla iltibatı kes ben öyle yapardım benimde hiç kız arkadaşım yok sen gibi sessiz bir köşede duruyorum
Ne kadar çirkin olursan ol bundan sen sorumlu değilsin bunu bil.Kız görünce değişen yani kızları eğlendirmek için seni zorbalayan operasyon çocuklarından da uzaklaş.Ha baktın ne kadar uğraşsanda insanlar seni bu halinle sevmiyor,iki seçenek var.Ya hayatının sonuna dek böyle kalırsın ya da kendini geliştirirsin.İkinci seçenek zor ama meyvesini yemekde bir o kadar tatlı