Her ne kadar kafama takmamaya çalışsamda o ikisini yan yana görmek beni çok uzuyor farklı sınıflarda olsak kafama takmam ama 4 yıl boyunca o ikisini yan yana görmek beni bitirirEmin ol aynı olayı yaşadım, yalnız değilsin bu konu üzerinde.
Ben bu tür şeyleri kafama takmayan birisiyimdir. Benim için atlatmak kolay oldu ama senin için aynı şey söyleyemem. Değişiklilik gösterebilir. Geçmiş olsun bu arada fazla kafana takmamaya çalış. Kafana takmayarak kendini avutmuş olursun "Onu düşünmüyorum bile, o kadar önemsizmiş." gibisinden.
Bilmiyorum sadece şarkı dinlemek istiyorum kulakligimida evde unutmuşum ağlayacam agliyamiyorum ne yapicam bilmiyorum of ya hiç bu kadar çaresiz kalmamıştımVallaha kardeşim ilk aşklar hemen son bulur kafana takma
Bekliyroum ama ne zaman biticek bilmiyorum bu benim morlarimi çok bozuyorZaman her şeyin ilacıdır kardeşim doğru zamanı bekle
Zaten dört yıl kadar sürmeyecektir dostum, en fazla üç haftaları var. Kendini o kişiden soğutmaya çalış. Nasıl yapacağını bilemiyorum ama sen onun kötü/olumsuz yanlarını bul. Ondan uzaklaşacaksındır.Her ne kadar kafama takmamaya çalışsamda o ikisini yan yana görmek beni çok uzuyor farklı sınıflarda olsak kafama takmam ama 4 yıl boyunca o ikisini yan yana görmek beni bitirir
Çok saol dostum yorumun için beni cidden rahatlattı bu forumu iyiki bulmuşum zor zamanlarımda burdaki arkadaşlar bana çok yardım ettiZaten dört yıl kadar sürmeyecektir dostum, en fazla üç haftaları var. Kendini o kişiden soğutmaya çalış. Nasıl yapacağını bilemiyorum ama sen onun kötü/olumsuz yanlarını bul. Ondan uzaklaşacaksındır.
Felsefik çaylak seni, sen angara bebesinin sevdiceğini kaptırmamak için gerekirse kavga edeceksin yakın arkdaşına diyeceksin bu kızı seviyorum nokta az racon kes sahiplen.Zaten dört yıl kadar sürmeyecektir dostum, en fazla üç haftaları var. Kendini o kişiden soğutmaya çalış. Nasıl yapacağını bilemiyorum ama sen onun kötü/olumsuz yanlarını bul. Ondan uzaklaşacaksındır.
Bunu yapması kızı daha fazla kaybetmekten başka bir işe yaramaz. Ama kendisi bilir, ben kendi fikrimi söyledim.Felsefik çaylak seni, sen angara bebesinin sevdiceğini kaptırmamak için gerekirse kavga edeceksin yakın arkdaşına diyeceksin bu kızı seviyorum nokta az racon kes sahiplen.
Çocuğa çıkışta adam toplayip sorunumu anlatmaya çalıştım ama olay daha kötüleşti arkadaşım ile aramız şu an çok kötü disipline giderim diye korkuyorumFelsefik çaylak seni, sen angara bebesinin sevdiceğini kaptırmamak için gerekirse kavga edeceksin yakın arkdaşına diyeceksin bu kızı seviyorum nokta az racon kes sahiplen.
Bencede kız benden daha çok uzaklaştı kavgacı biriymisim dedi ve gitti artık yanında bile oturmuyoBunu yapması kızı daha fazla kaybetmekten başka bir işe yaramaz. Ama kendisi bilir, ben kendi fikrimi söyledim.
Abi bizim okulda kavga edeni direk keko diye adlandırıyorlar zaten bu morlarimi bozuyor yoksa çocuğu sabahtan akşama kadar döverim@sugi burada kavga ederek onu ne kadar sevdiğini nelere katlandığını, sahiplendiğini gösteriyorsun bir de bu açıdan düşünBen lise 1 de boks yapıyordum
Valla reis ne yapacagimi bilmiyorum umarım geçerg.o Kardeşim ne diyim
o acı cok kötü bişi dir ya ne diyimValla reis ne yapacagimi bilmiyorum umarım geçer
Çankaya'yı bilirim ülkücü yerleridir, kavga etmek sanattır emanet çekmek kekoluktur. Sende bileğini kullandığına göre insanların dediğine bakma.Abi bizim okulda kavga edeni direk keko diye adlandırıyorlar zaten bu morlarimi bozuyor yoksa çocuğu sabahtan akşama kadar döverim
Post automatically merged:
Valla reis ne yapacagimi bilmiyorum umarım geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?