Sevdigim kiz en yakin arkadaşımla sevgili oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Şu an lise 1 de okuyorum ankaradayım çankaya anadolu lisesi şu aralar cidden moralim bozuk ve bunuda zaten şu an derste yazıyorum cidden beni anlayabilecek derdime derman olabilecek biri yok ve bu durum aşırı morlarimi bozuyor ailme bu konuyu anlatamıyorum çünkü onlar dersimi etkileyebilecegini düşünüyor hayatımda ilk defa bir kıza bu kadar aşık oldum kız ilk zamanlarda benden hoşlanıyordu ama ben fazla yüz vermedim çünkü daha tanımıyordum ve şimdi kızı en yakın arkadaşımın yanında görmek beni çok uzuyor kafama takmamaya çalışıyorum ama her ne kadar uğraşsamda yine aklıma giriyor her gecenin bir gunduzu vardir evet ama o gunduz ne zaman gelecek bilmiyorum şu an ruh sağlığım cidden iyi değil yardımlarınızı bekliyorum

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Emin ol aynı olayı yaşadım, yalnız değilsin bu konu üzerinde.
Ben bu tür şeyleri kafama takmayan birisiyimdir. Benim için atlatmak kolay oldu ama senin için aynı şey söyleyemem. Değişiklilik gösterebilir. Geçmiş olsun bu arada fazla kafana takmamaya çalış. Kafana takmayarak kendini avutmuş olursun "Onu düşünmüyorum bile, o kadar önemsizmiş." gibisinden.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Vallaha kardeşim ilk aşklar hemen son bulur kafana takma

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Emin ol aynı olayı yaşadım, yalnız değilsin bu konu üzerinde.
Ben bu tür şeyleri kafama takmayan birisiyimdir. Benim için atlatmak kolay oldu ama senin için aynı şey söyleyemem. Değişiklilik gösterebilir. Geçmiş olsun bu arada fazla kafana takmamaya çalış. Kafana takmayarak kendini avutmuş olursun "Onu düşünmüyorum bile, o kadar önemsizmiş." gibisinden.
Her ne kadar kafama takmamaya çalışsamda o ikisini yan yana görmek beni çok uzuyor farklı sınıflarda olsak kafama takmam ama 4 yıl boyunca o ikisini yan yana görmek beni bitirir
Post automatically merged:

Vallaha kardeşim ilk aşklar hemen son bulur kafana takma
Bilmiyorum sadece şarkı dinlemek istiyorum kulakligimida evde unutmuşum ağlayacam agliyamiyorum ne yapicam bilmiyorum of ya hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Zaman her şeyin ilacıdır kardeşim doğru zamanı bekle

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Her ne kadar kafama takmamaya çalışsamda o ikisini yan yana görmek beni çok uzuyor farklı sınıflarda olsak kafama takmam ama 4 yıl boyunca o ikisini yan yana görmek beni bitirir
Zaten dört yıl kadar sürmeyecektir dostum, en fazla üç haftaları var. Kendini o kişiden soğutmaya çalış. Nasıl yapacağını bilemiyorum ama sen onun kötü/olumsuz yanlarını bul. Ondan uzaklaşacaksındır.

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Zaten dört yıl kadar sürmeyecektir dostum, en fazla üç haftaları var. Kendini o kişiden soğutmaya çalış. Nasıl yapacağını bilemiyorum ama sen onun kötü/olumsuz yanlarını bul. Ondan uzaklaşacaksındır.
Çok saol dostum yorumun için beni cidden rahatlattı bu forumu iyiki bulmuşum zor zamanlarımda burdaki arkadaşlar bana çok yardım etti

Griffin Premium
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Felsefik çaylak seni, sen angara bebesinin sevdiceğini kaptırmamak için gerekirse kavga edeceksin yakın arkdaşına diyeceksin bu kızı seviyorum nokta az racon kes sahiplen.

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Felsefik çaylak seni, sen angara bebesinin sevdiceğini kaptırmamak için gerekirse kavga edeceksin yakın arkdaşına diyeceksin bu kızı seviyorum nokta az racon kes sahiplen.
Bunu yapması kızı daha fazla kaybetmekten başka bir işe yaramaz. Ama kendisi bilir, ben kendi fikrimi söyledim.

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Çocuğa çıkışta adam toplayip sorunumu anlatmaya çalıştım ama olay daha kötüleşti arkadaşım ile aramız şu an çok kötü disipline giderim diye korkuyorum

Bunu yapması kızı daha fazla kaybetmekten başka bir işe yaramaz. Ama kendisi bilir, ben kendi fikrimi söyledim.
Bencede kız benden daha çok uzaklaştı kavgacı biriymisim dedi ve gitti artık yanında bile oturmuyo

Griffin Premium
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
@sugi burada kavga ederek onu ne kadar sevdiğini nelere katlandığını, sahiplendiğini gösteriyorsun bir de bu açıdan düşün ;) Ben lise 1 de boks yapıyordum :D

Ne Gemisi Kaptan Bizim Dünyamız Battı
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
g.o Kardeşim ne diyim

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
@sugi burada kavga ederek onu ne kadar sevdiğini nelere katlandığını, sahiplendiğini gösteriyorsun bir de bu açıdan düşün ;) Ben lise 1 de boks yapıyordum :D
Abi bizim okulda kavga edeni direk keko diye adlandırıyorlar zaten bu morlarimi bozuyor yoksa çocuğu sabahtan akşama kadar döverim

g.o Kardeşim ne diyim
Valla reis ne yapacagimi bilmiyorum umarım geçer

Griffin Premium
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Abi bizim okulda kavga edeni direk keko diye adlandırıyorlar zaten bu morlarimi bozuyor yoksa çocuğu sabahtan akşama kadar döverim

Valla reis ne yapacagimi bilmiyorum umarım geçer
Çankaya'yı bilirim ülkücü yerleridir, kavga etmek sanattır emanet çekmek kekoluktur. Sende bileğini kullandığına göre insanların dediğine bakma.

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum en iyisi karışma ama sevdiğini söyle yinede, genelde karışınca tartışma oluyor, sonra kavgaya dönüyor sonu ise kötü bitiyor.

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bence başka kıza gönül kaptırmalısın ben olsam hiç uğraşmazdım biraz umrumda olmazdı :D

ŞEVVAL
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
ikisinide boşver gitsin allahından bulsunlar ben olsam ... neyse bosver iyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...