Sevdiğim kızın sürekli soğuk yapması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Sevdiğim bi’ kız var 1 senedir arkadaşım 1 sene önce açılmıştım reddetmişti falan filan bu sene kendisi yaklaştı bende tekrardan hoşlanmaya başladım ilk günler aramız çok iyidi beraber nöbetçi olduk muhabbet ettik ama 2 gün sonra tek tek cümleli cevaplar vermeye başladı kendisini benden soğuttu açıkçası ne yapmam gerekiyor ne yapmamam ve en sonki sorum ne demeye çalışıyor?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Abi basit ve belli bir durum sana soğuk yapıyorsa sen de peşinden gitmeyeceksin ayrıca bu kızlar niye böyle anlamıyorum gerçekten soğuk yapacak ne var gerçekten aklım almıyor bırakacaksın kızı yani yüz vermiyorsa veya soğuk yapıyorsa dediğim gibi bir tek o yok etrafta illa ki başka birisi çıkar zorlama bu kadar boş ver

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ikili oynuyo kanka bariz. tek kalınca avucunda tutuğu seni kullanıyor. seninle işi bittimi de soğut atıyor. 1 sene önce reddetmiş şimdi de reddeder kanka boşuna peşinden koşma. sal kızı yüz dahi verme bak gör o senin peşinden gelmeye başlıyacak. böyle olunca da duruşunu bozma sakın

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Abi basit ve belli bir durum sana soğuk yapıyorsa sen de peşinden gitmeyeceksin ayrıca bu kızlar niye böyle anlamıyorum gerçekten soğuk yapacak ne var gerçekten aklım almıyor bırakacaksın kızı yani yüz vermiyorsa veya soğuk yapıyorsa dediğim gibi bir tek o yok etrafta illa ki başka birisi çıkar zorlama bu kadar boş ver
gardaşım çok basit. şu devrin kızları zor kişilerin peşinde koşuyor kendilerini süründürücek umursamayan kişilerden haz alıyorlar. onların tabirince de yılışık peşinde koşan kişileri de ellerinde yedek tutuyorlar ki yarın bir gün yalnız kalıp sıkılırlarsa 2 konuşcak birileri olsun diye.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Sen duygusal bir uzmansın ve sözlerin kırıldı ve beni ortaya çıkardı ve kalbim çok daha iyi hissettim
Yani bir tek o kız yok açıl başkalarını keşfet sıkma canını bu kadar soğuk yapıyorsa da kendi kaybeder
Post automatically merged:

gardaşım çok basit. şu devrin kızları zor kişilerin peşinde koşuyor kendilerini süründürücek umursamayan kişilerden haz alıyorlar. onların tabirince de yılışık peşinde koşan kişileri de ellerinde yedek tutuyorlar ki yarın bir gün yalnız kalıp sıkılırlarsa 2 konuşcak birileri olsun diye.
Bu videoda ki olay işte:

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yani bir tek o kız yok açıl başkalarını keşfet sıkma canını bu kadar soğuk yapıyorsa da kendi kaybeder
Post automatically merged:

Bu videoda ki olay işte:
bu da şundan kaynaklı bu devirde ki insanlar artık özenti olmuş durumda. oyunlarda hani metada ne varsa herkes onu oynar ya bu da onun gibi. o an ne popiler ise herkes ona yuğunlaşıyor. önceden kekoları dışlarlardı şimdi ise peşlerinde koşuyolar. 1 sene önce reynmen saçı modaydı sokakta ki herkes birbirine benziyodu kızlar öyle kişilerin peşindeydi şimdi uzun boy moda kim olursa olsun uzun boylu biri gördü mü kızlar yerinde duramıyor. 2metre arkadaşım var ömründe 1 tane sevgilisi dahi olmadı şu an çocuğun takıldığı konuştuğu kızlar bizim en üst seviyede dediğimiz kızlar

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bu da şundan kaynaklı bu devirde ki insanlar artık özenti olmuş durumda. oyunlarda hani metada ne varsa herkes onu oynar ya bu da onun gibi. o an ne popiler ise herkes ona yuğunlaşıyor. önceden kekoları dışlarlardı şimdi ise peşlerinde koşuyolar. 1 sene önce reynmen saçı modaydı sokakta ki herkes birbirine benziyodu kızlar öyle kişilerin peşindeydi şimdi uzun boy moda kim olursa olsun uzun boylu biri gördü mü kızlar yerinde duramıyor. 2metre arkadaşım var ömründe 1 tane sevgilisi dahi olmadı şu an çocuğun takıldığı konuştuğu kızlar bizim en üst seviyede dediğimiz kızlar
Kızların totolarını da arşa çıkartan erkekler bu popüler kültürün kölesi olmuş birçok erkek kız var ben onlardan değilim ve bu ahir zamandan ne zaman çıkacağız diye beklemedeyim

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Kanka elinden geldiği kadar kızın peşinden koşmamaya çalış kız yanına geldiği zaman iyi davran fakat sen yanına gitme neye uğradığını şaşıracaktır...

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
O sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran bir şey kaybetmezsin peşinden koşarsan daha çok soğuk davranır sana pek umursamaz

Üye
3 HİZMET YILI
hacı seni sevmiyo işte o yüzden soğuk davranıyo anlamıcak ne var

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
sana soğuk yapana sende soğuk yapıcaksın bir kız uğruna içine atıp dertlenmeye değmez ülkede çok hatun var elbet alırsın birini koluna

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
seni üzmeden kendinden uzaklastırmaya ve ikinizin içini de rahat tutmaya calısıyor kısaca vicdanlı bir şekilde sana küsüyor demek doğru kanka

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Sevdiğim bi’ kız var 1 senedir arkadaşım 1 sene önce açılmıştım reddetmişti falan filan bu sene kendisi yaklaştı bende tekrardan hoşlanmaya başladım ilk günler aramız çok iyidi beraber nöbetçi olduk muhabbet ettik ama 2 gün sonra tek tek cümleli cevaplar vermeye başladı kendisini benden soğuttu açıkçası ne yapmam gerekiyor ne yapmamam ve en sonki sorum ne demeye çalışıyor?
Senden daha iyi olduğunu düşündüğü biri çıkmıştır karşısına..... Boşa kürek çekmeye gerek yok.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kanımca sıcak soğuk yaparak elde tutmaya çalışıyor . Sırf bundan dolayı bile sevdiğim kız diye dinlemem yüzüne bakmazdım çok alçakça bir davranış . Reddettikten sonra konuşmaya devam etmezdim ben , orası ayrı bir konu .

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Kanımca sıcak soğuk yaparak elde tutmaya çalışıyor . Sırf bundan dolayı bile sevdiğim kız diye dinlemem yüzüne bakmazdım çok alçakça bir davranış . Reddettikten sonra konuşmaya devam etmezdim ben , orası ayrı bir konu .
Olması gereken bi şey zaten bu vazgeçilmez diye bir şey yok gırla bir sürü insan var

ne bakiyon yuarram
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
soğuk yapıyorsa ya sıkılmıstır , ya bişeyini beğenmemiştir giyiniş . huy , para vb. vb

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
senden daha iyisini bulmuştur veye birisi senin hakkında ona kötü bir şey söylemiştir. aynısı 8.sınıfta benimde başıma geldi.bikem idi adı hoşlanıyordum ilk başta çok yakındık sonra sınıftan birisi ona benim hakkımda kötü bir şey demiş o günden sonra ise yüzüme bakmadı.taki dönem sonuna kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...