Onaylı Üye
gardaşım çok basit. şu devrin kızları zor kişilerin peşinde koşuyor kendilerini süründürücek umursamayan kişilerden haz alıyorlar. onların tabirince de yılışık peşinde koşan kişileri de ellerinde yedek tutuyorlar ki yarın bir gün yalnız kalıp sıkılırlarsa 2 konuşcak birileri olsun diye.Abi basit ve belli bir durum sana soğuk yapıyorsa sen de peşinden gitmeyeceksin ayrıca bu kızlar niye böyle anlamıyorum gerçekten soğuk yapacak ne var gerçekten aklım almıyor bırakacaksın kızı yani yüz vermiyorsa veya soğuk yapıyorsa dediğim gibi bir tek o yok etrafta illa ki başka birisi çıkar zorlama bu kadar boş ver
Yani bir tek o kız yok açıl başkalarını keşfet sıkma canını bu kadar soğuk yapıyorsa da kendi kaybederSen duygusal bir uzmansın ve sözlerin kırıldı ve beni ortaya çıkardı ve kalbim çok daha iyi hissettim
Bu videoda ki olay işte:gardaşım çok basit. şu devrin kızları zor kişilerin peşinde koşuyor kendilerini süründürücek umursamayan kişilerden haz alıyorlar. onların tabirince de yılışık peşinde koşan kişileri de ellerinde yedek tutuyorlar ki yarın bir gün yalnız kalıp sıkılırlarsa 2 konuşcak birileri olsun diye.
bu da şundan kaynaklı bu devirde ki insanlar artık özenti olmuş durumda. oyunlarda hani metada ne varsa herkes onu oynar ya bu da onun gibi. o an ne popiler ise herkes ona yuğunlaşıyor. önceden kekoları dışlarlardı şimdi ise peşlerinde koşuyolar. 1 sene önce reynmen saçı modaydı sokakta ki herkes birbirine benziyodu kızlar öyle kişilerin peşindeydi şimdi uzun boy moda kim olursa olsun uzun boylu biri gördü mü kızlar yerinde duramıyor. 2metre arkadaşım var ömründe 1 tane sevgilisi dahi olmadı şu an çocuğun takıldığı konuştuğu kızlar bizim en üst seviyede dediğimiz kızlarYani bir tek o kız yok açıl başkalarını keşfet sıkma canını bu kadar soğuk yapıyorsa da kendi kaybeder
Post automatically merged:
Bu videoda ki olay işte:
Kızların totolarını da arşa çıkartan erkekler bu popüler kültürün kölesi olmuş birçok erkek kız var ben onlardan değilim ve bu ahir zamandan ne zaman çıkacağız diye beklemedeyimbu da şundan kaynaklı bu devirde ki insanlar artık özenti olmuş durumda. oyunlarda hani metada ne varsa herkes onu oynar ya bu da onun gibi. o an ne popiler ise herkes ona yuğunlaşıyor. önceden kekoları dışlarlardı şimdi ise peşlerinde koşuyolar. 1 sene önce reynmen saçı modaydı sokakta ki herkes birbirine benziyodu kızlar öyle kişilerin peşindeydi şimdi uzun boy moda kim olursa olsun uzun boylu biri gördü mü kızlar yerinde duramıyor. 2metre arkadaşım var ömründe 1 tane sevgilisi dahi olmadı şu an çocuğun takıldığı konuştuğu kızlar bizim en üst seviyede dediğimiz kızlar
Senden daha iyi olduğunu düşündüğü biri çıkmıştır karşısına..... Boşa kürek çekmeye gerek yok.Sevdiğim bi’ kız var 1 senedir arkadaşım 1 sene önce açılmıştım reddetmişti falan filan bu sene kendisi yaklaştı bende tekrardan hoşlanmaya başladım ilk günler aramız çok iyidi beraber nöbetçi olduk muhabbet ettik ama 2 gün sonra tek tek cümleli cevaplar vermeye başladı kendisini benden soğuttu açıkçası ne yapmam gerekiyor ne yapmamam ve en sonki sorum ne demeye çalışıyor?
Kanımca sıcak soğuk yaparak elde tutmaya çalışıyor . Sırf bundan dolayı bile sevdiğim kız diye dinlemem yüzüne bakmazdım çok alçakça bir davranış . Reddettikten sonra konuşmaya devam etmezdim ben , orası ayrı bir konu .Abi basit ve belli bir durum sana soğuk yapıyorsa sen de peşinden gitmeyeceksin ayrıca bu kızlar niye böyle anlamıyorum gerçekten soğuk yapacak ne var gerçekten aklım almıyor bırakacaksın kızı yani yüz vermiyorsa veya soğuk yapıyorsa dediğim gibi bir tek o yok etrafta illa ki başka birisi çıkar zorlama bu kadar boş ver
Olması gereken bi şey zaten bu vazgeçilmez diye bir şey yok gırla bir sürü insan varKanımca sıcak soğuk yaparak elde tutmaya çalışıyor . Sırf bundan dolayı bile sevdiğim kız diye dinlemem yüzüne bakmazdım çok alçakça bir davranış . Reddettikten sonra konuşmaya devam etmezdim ben , orası ayrı bir konu .
soğuk yapıyorsa ya sıkılmıstır , ya bişeyini beğenmemiştir giyiniş . huy , para vb. vbSevdiğim bi’ kız var 1 senedir arkadaşım 1 sene önce açılmıştım reddetmişti falan filan bu sene kendisi yaklaştı bende tekrardan hoşlanmaya başladım ilk günler aramız çok iyidi beraber nöbetçi olduk muhabbet ettik ama 2 gün sonra tek tek cümleli cevaplar vermeye başladı kendisini benden soğuttu açıkçası ne yapmam gerekiyor ne yapmamam ve en sonki sorum ne demeye çalışıyor?
seni kullanıyor gibime geldi işi düşünce yaklaşıyor işi bitince uzaklaşıyorSen duygusal bir uzmansın ve sözlerin kırıldı ve beni ortaya çıkardı ve kalbim çok daha iyi hissettim
senden daha iyisini bulmuştur veye birisi senin hakkında ona kötü bir şey söylemiştir. aynısı 8.sınıfta benimde başıma geldi.bikem idi adı hoşlanıyordum ilk başta çok yakındık sonra sınıftan birisi ona benim hakkımda kötü bir şey demiş o günden sonra ise yüzüme bakmadı.taki dönem sonuna kadar.Sevdiğim bi’ kız var 1 senedir arkadaşım 1 sene önce açılmıştım reddetmişti falan filan bu sene kendisi yaklaştı bende tekrardan hoşlanmaya başladım ilk günler aramız çok iyidi beraber nöbetçi olduk muhabbet ettik ama 2 gün sonra tek tek cümleli cevaplar vermeye başladı kendisini benden soğuttu açıkçası ne yapmam gerekiyor ne yapmamam ve en sonki sorum ne demeye çalışıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?