je vole dans l espace
Griffin Premium
Anladığım manipüle etmeye çalışıyor sıcak soğuk taktiği herkeste işe yarar ve aynı sende olduğu gibi düşündürmeye sürüklemeye başlar, sende ona soğuk yap sonra birdaha hiç yazma
Çok boktan birşey aşık olmak kendini kaybedersin sonra kendini boşluğun içinde bulursun, seviyorsan takıl ama kendini düşünüyorsan seni seven birisini bul. Ben bir kere yaşadım 5 yıldır halenden acısını çekiyorum, 6 yıldır beraber olduğum kız ile ayrıldım. Çok kötü çok.Sevdiğim bi’ kız var 1 senedir arkadaşım 1 sene önce açılmıştım reddetmişti falan filan bu sene kendisi yaklaştı bende tekrardan hoşlanmaya başladım ilk günler aramız çok iyidi beraber nöbetçi olduk muhabbet ettik ama 2 gün sonra tek tek cümleli cevaplar vermeye başladı kendisini benden soğuttu açıkçası ne yapmam gerekiyor ne yapmamam ve en sonki sorum ne demeye çalışıyor?
Soğuk yapıyorsa başkası hayatına girmiştir beğendiği biri vardir yada yanlış harekette bulunmuşsundur istemiyorum diyip halen pesinden kosuyorsan oda senden sogumustur yazicaksin sonra mesajlarına görüldü yapcaksin eğer geri dönmüyorsa sevdiği hoşlandığı başka biri vardirSevdiğim bi’ kız var 1 senedir arkadaşım 1 sene önce açılmıştım reddetmişti falan filan bu sene kendisi yaklaştı bende tekrardan hoşlanmaya başladım ilk günler aramız çok iyidi beraber nöbetçi olduk muhabbet ettik ama 2 gün sonra tek tek cümleli cevaplar vermeye başladı kendisini benden soğuttu açıkçası ne yapmam gerekiyor ne yapmamam ve en sonki sorum ne demeye çalışıyor?
takılıyo senle öylesineSevdiğim bi’ kız var 1 senedir arkadaşım 1 sene önce açılmıştım reddetmişti falan filan bu sene kendisi yaklaştı bende tekrardan hoşlanmaya başladım ilk günler aramız çok iyidi beraber nöbetçi olduk muhabbet ettik ama 2 gün sonra tek tek cümleli cevaplar vermeye başladı kendisini benden soğuttu açıkçası ne yapmam gerekiyor ne yapmamam ve en sonki sorum ne demeye çalışıyor?