Sevdiğim kızın sürekli soğuk yapması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Anladığım manipüle etmeye çalışıyor sıcak soğuk taktiği herkeste işe yarar ve aynı sende olduğu gibi düşündürmeye sürüklemeye başlar, sende ona soğuk yap sonra birdaha hiç yazma

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hocam benim fikrim tabiki kızı tanımadan net bir şey söyliyemem ama ilgi istiyor olabilir bence sende soğuk yap olucaksa olur zaten

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Biz Türk erkekleri hoşlandığımız ilk kadına Dünyadaki son kadınmış gibi takılıyoruz aslında sal gitsin diyeceksin.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Belki de biraz uzak dur ve fazla düşünmemeye çalış. Sonuçta, senin için doğru olanı yapmalısın.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
sevdiğim kız sana soğuk yapıyosa ondan uzaklaş kardeşim uğraşmaya değmez

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Soğuk yaptığı an direkt konuşmayı kesersen büyük ihtimalle düzgünce konuşmaya başlar ama sana hiç ilgisi yoksa o da hiçbi zaman yazamaz. böyle yok olup gidersiniz .d

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
içindeki istek bitmiş boşver knk yenisini bul

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kendinden vaz geçme.. O sana bu şekilde davranıyorsa onunla konuş. Ama yüz yüze konuş ve tavırlarının sebebini sor. Sorun varsa birlikte çözebileceğinizi dile getir. Yok birşey falan filan sallamaz ise. Madem ortada bir şey yok bu davranışını hak edecek ne yaptım? Sorusunu sor.. Ordanda yanıt bulamazsan kendin ol ve kendin gibi davran. Hiç kimseye taviz verme. Sen bu dünyaya onların peşinden koşmak için gelmedin. Sen onu ya da o seni hak etmiyorsa zaten uğraşmanın bir anlamı yoktur. Seçenek bol, hayat uzun daha kimler gelecek kimler gidecek yaşaki göresin. Tek yapman gereken toprağına kim ne ekerse gelip senden onu biçsin. Hatun kısmı peşlerinden koşulmasını çok sever. Koşupta kendini yorma, seninle yan yana yürüyebilecek başka birine bak ;)

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sevdiğim bi’ kız var 1 senedir arkadaşım 1 sene önce açılmıştım reddetmişti falan filan bu sene kendisi yaklaştı bende tekrardan hoşlanmaya başladım ilk günler aramız çok iyidi beraber nöbetçi olduk muhabbet ettik ama 2 gün sonra tek tek cümleli cevaplar vermeye başladı kendisini benden soğuttu açıkçası ne yapmam gerekiyor ne yapmamam ve en sonki sorum ne demeye çalışıyor?
Çok boktan birşey aşık olmak kendini kaybedersin sonra kendini boşluğun içinde bulursun, seviyorsan takıl ama kendini düşünüyorsan seni seven birisini bul. Ben bir kere yaşadım 5 yıldır halenden acısını çekiyorum, 6 yıldır beraber olduğum kız ile ayrıldım. Çok kötü çok.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Koyver gitsin demek ki bahane arıyor nasıl olsa o bahaneyi her türlü bulacaktır

Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Sevdiğim bi’ kız var 1 senedir arkadaşım 1 sene önce açılmıştım reddetmişti falan filan bu sene kendisi yaklaştı bende tekrardan hoşlanmaya başladım ilk günler aramız çok iyidi beraber nöbetçi olduk muhabbet ettik ama 2 gün sonra tek tek cümleli cevaplar vermeye başladı kendisini benden soğuttu açıkçası ne yapmam gerekiyor ne yapmamam ve en sonki sorum ne demeye çalışıyor?
Soğuk yapıyorsa başkası hayatına girmiştir beğendiği biri vardir yada yanlış harekette bulunmuşsundur istemiyorum diyip halen pesinden kosuyorsan oda senden sogumustur yazicaksin sonra mesajlarına görüldü yapcaksin eğer geri dönmüyorsa sevdiği hoşlandığı başka biri vardir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
takılıyo senle öylesine

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
böyle devam ediyorsa sal dünyada sadece o kız yok sonuçta başka insanlarda var takma kafana :)

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Aga büyük ihtimal konuştuğu başkası vardır sanada soğuk yaparak kendinden uzaklaştırıp ona açılmayı düşünüyor olabilir yani başka birşeyden yapıyorsa ilgiyi arttır nasıl olduğunu sor sohbetleri uzatmayı dene

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sende soğuk Davran Knka o başkasını sende başkasını bul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...