5 yıl
dile kolay tam 14 yaşımda tanıştım onunla boyle tam ergensin kanın deli akıyo gibi durgun değilsin halen de öyle ancak, 2 yıl beraberdik 16 yaşımda terk etti beni aslında anlaşamadık ayrıldık gibi lise bitti İstanbuldan - Kars'a üniversite yolculuğum başladı o 2 sene 18 yaşıma kadar boyle guzeldi arkadaşşlarım orda burda sürtüşmeler yeni ilişkiler falan on numara gidiyordu, üniversite yeni şehir yeni insanlar derken ben hayatı görmeye başladım yeni ilişkilerim de hep bi tutarsızlık hiç bir kıza bağlı kalamama ama hep gördüğün biriyle sevgili olma arzusu değişik şeyler derken kars'tan yakın illere geldim ankara şu yaşımdayım ilk sevgilim değildi son sevgilim de değildi arayıp ulaşamamak mı dersin 2 kere no değiştirdim onun için
sonrası ben onu çok sevdim, seviyorum, sevmeye devam edicem Dünyanın sonu gelsin kıyamet kopsun hala onu sevicem, bak diyorum vallaha billaha tillaha ömrümden 10 yıl alsalar onunla 1 kere görüşsem kabul son bir şansım kaldı onu da kullanıcam olmazsa olmazı yok olacak! diye de demiyorum ben onu sevdim sevicem seviyorum, arkadaşlar sevdiğinizi bırakmayın eğer gerçekten inanıyorsunuz onu bırakmayın, tutun sevin, sevgi bedenle olmaz ruhla olur bunu da unutmayın.