Sevdiğiniz ve sevmediğiniz üyeler kendinizi ifşa edin beyler doluşun konuya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Ben başlayayım Furkan kaan çok iyi tanıyorum adamın dibidir seviyorum kendilerini :D

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
5 konuda nasıl destek oldun ::D
SEVMEDİĞİM ÜYE: ESKİ ADI 
Eddy
yeni ADI HACKER
bana laf sokup duruor 
sevdiğim üye 
mhe

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
MH-CoderSan' Alıntı:
Eddy
yeni ADI HACKER
bana laf sokup duruor 
sevdiğim üye 
mhe

5 Konuda nasıl destek oldum ....

thtde süper moderatordurm o lamer forumundan ayrıldım yok türk sitelerine zarar verme cart curt :D ağladılar çok :D turkhackteame vura vura kendi sunucularını aldı adamlar barındırmıyor dırek dgnede kabin kiraladılar oranın admini düşmanım bilişimde çalışıyor. Hiç bir bilgisi yok sadece ip adresine bakıp forumda polislerin kendi sistemini kullanarak bir takım yasal olmayan yollar ile milletin adresi telefonu vs ulaşabiliyor kendisi bizzat ateisttir allah kuran küfür etti skypede kaydı var ifşa edicem zamanı var onun daha :) ben turkhackteamı kendi kabinine taşıttıran kişi ve wolftü pointblank yurt dışına açık tüm hostları uçuran kişi araştırıp görebilirsin googleda hacked by bl00dmaster ve root35bucuk yazssan çıkar .) açıklamam yeterli olmuştur. ayrıyeten reklam yapayım 10gbit portlu saldırı makınesı 50 tb trafik 240$ fature kesmıyorum 1gbit trafik limitsiz saldırı makınesı 50$ udp süper ötesi vuruyor teşekkür ederim herkeze burdan :)

MH-CoderSan' Alıntı:
Eddy
yeni ADI HACKER
bana laf sokup duruor 
sevdiğim üye 
mhe

Benden öğrendi lamerlar fudlamayı :D millete parayla ayar çekip satıyorlar :D tht kadar lamer forum yoktur tek düşman orası :D

Old Moderatör
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Oglum Ne Saykosunuz Yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...