Sevenini bağlar ama zorluğu ve tiltligi silmeye meyilli kılıyor hahaŞöyle oyunları görünce hevesleniyorum ben de oynarım diye ama işte oyunu yükleyip birkaç dakika geçirdikten sonra otomatik oyun siliniyor pc'den
kolla cok daha rahat evetkolum gelir gelemez ilk işim yarım kalan dead cells maceramı tamamlamak rogue like sevmeyenlerin bile seveceği kdr harika bir oyun ama kalvye mouse bi yere kdr D:
Hades fazla iyi, ture ilk bununla girmiştim ve gerisini anlamissindir zatenhades epey dikkat çekici duruyo adıyla bile ama oynayan var mı nasıl
sen tavsiye ediyosan oynanır. anime oyunu ve şuan bir tık pahalı geldi indirimde alırımHades fazla iyi, ture ilk bununla girmiştim ve gerisini anlamissindir zaten
anime oyunu degil ya, mitolojik ve hikayesi de baymayacak turden. daddy issues biraz ama combat ve silahlar keyifli. muziklerine ise bayiliyorumsen tavsiye ediyosan oynanır. anime oyunu ve şuan bir tık pahalı geldi indirimde alırım
anime dediğim karakterlere baktığımda anime tarzıydı sankianime oyunu degil ya, mitolojik ve hikayesi de baymayacak turden. daddy issues biraz ama combat ve silahlar keyifli. muziklerine ise bayiliyorum
cizimler belki evetanime dediğim karakterlere baktığımda anime tarzıydı sanki
hadesi kesinlikle tavsiye ederim mükemmelHades, Dead Cells, Enter the Gungeon ve Spelunky gibi oyunları deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?