Onaylı Üye
bence erkeksen sevgılı yapman ıcın ya yakısıklı olacaksın ya da paran olacak onun harıcı olacagını dusunmuyorumArkadaşlar sevgili nasıl yapılır? Ben hiç sevgili yapamadım ve öyle bir ortamımda yok, ne yapmalıyım? Kafelere falan mı gitmeliyim? Neler yapmalıyım?
yakışılıyım ama yinede olmuyorbence erkeksen sevgılı yapman ıcın ya yakısıklı olacaksın ya da paran olacak onun harıcı olacagını dusunmuyorum
arkadaş edinme ve sohbet etme fırsatları bulmak için katılabileceğiniz etkinliklere katılmayı düşünebilirsin. Örneğin, hobilerine ve ilgi alanlarına uygun bir kulübe katılabilir, yeni insanlarla tanışmak için sosyal etkinlikleri tercih edebilir veya üniversite veya çalıştığınız yerde yeni insanlarla tanışma fırsatı bulabilirsin. Ayrıca, arkadaş çevreni genişletmek için sosyal medya platformlarını da kullanabilirsin.Arkadaşlar sevgili nasıl yapılır? Ben hiç sevgili yapamadım ve öyle bir ortamımda yok, ne yapmalıyım? Kafelere falan mı gitmeliyim? Neler yapmalıyım?
bence yapmaArkadaşlar sevgili nasıl yapılır? Ben hiç sevgili yapamadım ve öyle bir ortamımda yok, ne yapmalıyım? Kafelere falan mı gitmeliyim? Neler yapmalıyım?
kız arkadaşlar yap arkadaşlıktan sevgili olursunuz ilerlerse kanınız ısınırsa birbirinizeArkadaşlar sevgili nasıl yapılır? Ben hiç sevgili yapamadım ve öyle bir ortamımda yok, ne yapmalıyım? Kafelere falan mı gitmeliyim? Neler yapmalıyım?
hocam gelebilir tacizcide diyebilir riskkıza selam ver gerisi gelir
kanka buda çok riskli frendzone yiyebilir ay komiksin sen diyip sadece eğlece olarak görebilirkız arkadaşlar yap arkadaşlıktan sevgili olursunuz ilerlerse kanınız ısınırsa birbirinize
oda olabilir kral ama karşılıklıysa açılır zaten öbür türlü sıkıntı eğer ki eminse oda senden hoşlandıgından açılıp sevgili olursun zaten rahat bir şekildehocam gelebilir tacizcide diyebilir risk
Post automatically merged:
kanka buda çok riskli frendzone yiyebilir ay komiksin sen diyip sadece eğlece olarak görebilir
Katılıyorum sana gerçekten para varsa sıkıntı yokParayla yapılamayacak hiç birşey yok paran varsa senin yapmana gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?