Sevgili nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar sevgili nasıl yapılır? Ben hiç sevgili yapamadım ve öyle bir ortamımda yok, ne yapmalıyım? Kafelere falan mı gitmeliyim? Neler yapmalıyım?
bence erkeksen sevgılı yapman ıcın ya yakısıklı olacaksın ya da paran olacak onun harıcı olacagını dusunmuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
tınder ındır knka ordan yaparsın yada aktıf ınstegram kullan

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar sevgili nasıl yapılır? Ben hiç sevgili yapamadım ve öyle bir ortamımda yok, ne yapmalıyım? Kafelere falan mı gitmeliyim? Neler yapmalıyım?
arkadaş edinme ve sohbet etme fırsatları bulmak için katılabileceğiniz etkinliklere katılmayı düşünebilirsin. Örneğin, hobilerine ve ilgi alanlarına uygun bir kulübe katılabilir, yeni insanlarla tanışmak için sosyal etkinlikleri tercih edebilir veya üniversite veya çalıştığınız yerde yeni insanlarla tanışma fırsatı bulabilirsin. Ayrıca, arkadaş çevreni genişletmek için sosyal medya platformlarını da kullanabilirsin.

Sevgili bulmak için basit bir yol olmasa da, kendine güvenini koruyarak pozitif bir tutumla insanlarla iletişim kurmaya çalışarak, doğru ortamı bulmanın ve sevgili bulmanın daha olası olduğunu unutmayın. Ayrıca, sevgili bulmak için zorlamanız da gerekmez. İnsanların doğal olarak birbirlerine ilgi duymaları ve birbirlerine yakınlaşmaları daha doğru bir yoldur. Bu nedenle, kendinizi rahat hissetmeye çalışarak, ilgi duyduğunuz şeyleri yaparak ve insanlarla iletişim kurmaya çalışarak, sevgili bulma şansınızı artırabilirsiniz.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Denk gelme meselesi tabi bir arkadaş ortamı oluşturulduğundada denk gelebilir herhangi bir yerde gezerkende bu senin sosyalliğine bağlı birşey

annemîn 6 da evde olması lazım
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yapma kanka çok ciddiyim hiç yapma gereksiz

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bence kesinlikle acele etme o seni bulur ama bence pek o işlere girme çünkü sonu sürekli hüsran ile bitiyor

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Devamlı olsun istiyorsan yavaş yavas ve belli etmeden yakınlaş onunla zamanla oda seni sever ve çıkarsınız

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Anladığım kadarıyla genç bir arkadaşımızsın acele etme güzel kardeşim. Kovalama zamanı gelince o seni bulucak :)

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Arkadaş edin sonra gerisi gelir diye düşünüyorum tabi konusmalarda falan sal kendini

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
kız arkadaşlar yap arkadaşlıktan sevgili olursunuz ilerlerse kanınız ısınırsa birbirinize

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
neden böyle bir düşünceye kapıldın ki emin ol gereksiz bir duygu

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam gelebilir tacizcide diyebilir risk
Post automatically merged:

kanka buda çok riskli frendzone yiyebilir ay komiksin sen diyip sadece eğlece olarak görebilir
oda olabilir kral ama karşılıklıysa açılır zaten öbür türlü sıkıntı eğer ki eminse oda senden hoşlandıgından açılıp sevgili olursun zaten rahat bir şekilde

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
önce bi vücut lazım sonra bakım sonra yürüme işine başlayabilirsin bro parada önemli tabi

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kızlara soğuk yapmadan düzgün bir dille onları sevindiricek kelimeler cümleler ile yaklaşmanı tavsiye ederim

TruckersMP Old Admın
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Bence Yapma knk dsjajasd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...