- Yasaklandı
-
Banlı Üye
instagram da takip ettiğin kişilerin takip ettiklerinden kız profillerini bul istek at mesaj at hepsine tipini beğenen geri dönüş yapar zatenArkadaşlar sevgili nasıl yapılır? Ben hiç sevgili yapamadım ve öyle bir ortamımda yok, ne yapmalıyım? Kafelere falan mı gitmeliyim? Neler yapmalıyım?
aynen oyle paran yoksa dısarı bile cıkamıyorsun adam gibi hadi cıktın boş boş gezmek olmuyor ama dostum sende goruyorsundur ne tipler var kolunda kızla geziyorlar bunun da tek sebebi özgüven benceSosyal hayatta para ile yapılır değilmi
çok mükemmel tespit. teşekkürler alnından öpüyorum, mesajın.Sevgili Yapmak İçin Gereken Şartlar;
1-PARA
PARA gereken ilk şarttır.Eğer paranız varsa sevgili yapma oranınız paraya göre %2 - 60 arası değişir.
2-ÇOK PARA
ÇOK PARA gereken ikinci şarttır.Eğer çok paranız varsa sevgili yapma oranınız paraya göre %25 - 85 arası değişir.
3-Milyoner,Milyarder
Milyoner,Milyarder gereken üçüncü şarttır.Eğer Milyoner,Milyarder iseniz paraya bakılmaksızın sevgili yapma oranınız %100'dür.
Başka bir şart bulunmamaktadır!
Eğer Karizmalı(Yakışıklı) iseniz Birinci Seçenekteki PARA'yı Karizmalı(Yakışıklı) olarak değiştirebilirsiniz.
Eğlence Amaçlı yazılmıştır!
Ancak yazılanlar doğru olabilir. . .
Kanka o kısmetse olur hatunlarında gecerli bi kural bence benim manitle tanıstıgımızda param vardı su aralar işlerim kötü maalesef napıcaz bitirecek miyiz annem mi sevecek artık beniparasız erkeği sadece annesi sever...
İnceden eleştirisel bir yorum olmuş bu kral ağzına sağlıkbir tutam para bir çay kaşığı bad boyluk bir su bardağı kekoluk karıştır güzelce al sana sevgili
A rushed relationship is a one night stand anyway manStart small without rushing, of course, if you want it permanently
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?