Sevgili nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Kanka okuyorsan okul ortamından dene okumuyosan cafe v.s gideblirsin ama tek başına gitme arkadaşların olsun yanında baktın kafede kız var bakışıyosunuz biraz böyle biraz bakış sonra yanına git (çok bakarsan sapık falan zannedebilir dikkat et bro) İnstagram veya telefon numarasını iste verirse verir vermezse farklı birine yönel.

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Tinder vb. uygulamalar kullanabilirsin. Arkadaş ortamın varsa eğer onlarla vakit geçirerek oradan birileriyle tanışabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar sevgili nasıl yapılır? Ben hiç sevgili yapamadım ve öyle bir ortamımda yok, ne yapmalıyım? Kafelere falan mı gitmeliyim? Neler yapmalıyım?
instagram da takip ettiğin kişilerin takip ettiklerinden kız profillerini bul istek at mesaj at hepsine tipini beğenen geri dönüş yapar zaten

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sosyal hayatta para ile yapılır değilmi
aynen oyle paran yoksa dısarı bile cıkamıyorsun adam gibi hadi cıktın boş boş gezmek olmuyor ama dostum sende goruyorsundur ne tipler var kolunda kızla geziyorlar bunun da tek sebebi özgüven bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
sevgi boş ya cidden kendine yatırım yapmak daha mantıklı kültürlen manitanın sonu iyi bitmiyor genelde .3

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
boşver be cano bizim olduda noldu

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kanka öle belirli şeyleri yok şunu yaptım da oldu diye. Çevrenden tanıyacaksın yürüyeceksin olmazsa nextliceksin ve böyle böyle öğreneceksin. Ya da etrafında *** bir arkadaşın varsa onun yanında takıl daha hızlı öğrenirsin. Tabi ki bu dediğim takılmalık aşk arıyorsan o seni bulucak.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Kanka kendini biraz özgüven kazandırmak için bir spora başla özgüveni depoladiktan sonra gerisi geliyor zaten spor dedigime bakma enstrüman falan da olur takıl kafana göre emin ol kızlar öyle çok fazla diş görünüşe önem vermiyor

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sevgili Yapmak İçin Gereken Şartlar;
1-PARA
PARA
gereken ilk şarttır.Eğer paranız varsa sevgili yapma oranınız paraya göre %2 - 60 arası değişir.

2-ÇOK PARA
ÇOK PARA
gereken ikinci şarttır.Eğer çok paranız varsa sevgili yapma oranınız paraya göre %25 - 85 arası değişir.

3-Milyoner,Milyarder
Milyoner,Milyarder
gereken üçüncü şarttır.Eğer Milyoner,Milyarder iseniz paraya bakılmaksızın sevgili yapma oranınız %100'dür.

Başka bir şart bulunmamaktadır!
Eğer Karizmalı(Yakışıklı) iseniz Birinci Seçenekteki PARA'yı Karizmalı(Yakışıklı) olarak değiştirebilirsiniz.

Eğlence Amaçlı yazılmıştır!
Ancak yazılanlar doğru olabilir. . .

💰😂😂🤣
çok mükemmel tespit. teşekkürler alnından öpüyorum, mesajın.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Açık sözlü ve duygusal san her türlü alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Önce temizliğine görünüşüne dikkat etmeli sonra da sosyalleşip uygun insanlarla tanışmalısın devamı gelir

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kral kızla yavas yavas konus takıl ex gibi zaten o muhabbet gittikce ilerler

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Sevgili yapılmaz. Öyle bir an O an denk gelir konuşulur tanışılır ve devam eder....

Master The Yoda ⚔
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
parasız erkeği sadece annesi sever...
Kanka o kısmetse olur hatunlarında gecerli bi kural bence benim manitle tanıstıgımızda param vardı su aralar işlerim kötü maalesef napıcaz bitirecek miyiz annem mi sevecek artık beni :) Sevip, sevildiğini gördükten sonra zaten o konuları düzeltmek için birlikte çabalıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bir tutam para bir çay kaşığı bad boyluk bir su bardağı kekoluk karıştır güzelce al sana sevgili

Master The Yoda ⚔
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bir tutam para bir çay kaşığı bad boyluk bir su bardağı kekoluk karıştır güzelce al sana sevgili
İnceden eleştirisel bir yorum olmuş bu kral ağzına sağlık :) Ama tarifini şuan çoğu genç kız bayılarak yiyor
Post automatically merged:

Start small without rushing, of course, if you want it permanently
A rushed relationship is a one night stand anyway man :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kafeye giderek felan o iş zor en iyisi bir etkinliğe katılman bir arkadaş ortamının içine girmen lazım ondan sonrası zaten birbirini götürür bu etkinlik dershane bile olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...