kısmetin nereden geleceği belli olmuyor kardeşim, her yerden çıkabilir tanışmaya bak yeni insanlarla birbirini tanıma fırsatı ver, ortam falan çok önemli değil, sosyal medya olur, yakında oturan biri olur, ilkokul arkadaşı olur.Arkadaşlar sevgili nasıl yapılır? Ben hiç sevgili yapamadım ve öyle bir ortamımda yok, ne yapmalıyım? Kafelere falan mı gitmeliyim? Neler yapmalıyım?
Hayatı akışına bırak, kimse için farklı davranma. Doğal ve samimi olursan sen de doğal ve samimi insanları etrafına çekersin. Yapmacık insanlardan uzak dur. Samimi hissettiğin bir insan olursa bir zaman sonra akışına verince oluyor elbet.Arkadaşlar sevgili nasıl yapılır? Ben hiç sevgili yapamadım ve öyle bir ortamımda yok, ne yapmalıyım? Kafelere falan mı gitmeliyim? Neler yapmalıyım?
kasıntılı haraket yapmaArkadaşlar sevgili nasıl yapılır? Ben hiç sevgili yapamadım ve öyle bir ortamımda yok, ne yapmalıyım? Kafelere falan mı gitmeliyim? Neler yapmalıyım?
Kanka ağzın iyi laf yapıyorsa ve mizahın bence biraz bile iyi olsa her türlü olurArkadaşlar sevgili nasıl yapılır? Ben hiç sevgili yapamadım ve öyle bir ortamımda yok, ne yapmalıyım? Kafelere falan mı gitmeliyim? Neler yapmalıyım?
Kanka ret yiyince belki içine kapanabilir tak diye hemen olmuyor kiValla adayınız varsa niyetinizde ciddiyse gidip direk açık açık söyleyin .başka türlü oyalanmak olur