Süper Üye
Evet sevgililer günü yaklaşıyor herkes hediye önerisini yazsın da faydalanalım 
inşallah barışırsınız agamsevgilimden ayrındım 14 yaklaşıyo![]()
mantıklı aslında teşekkür ederim fikrin içinSevgililer gününü biz önemsemiyoruz hediye de almıyoruz bizim için her günümüz birbirimize hediyedir ama illa da alacak olursam bir şişe kırmızı şarap ve atıştırmalıkla işi çözebilirim diye düşünüyorum
anlamlı bir hediye olur kendin yaptığın bir şeyi vermenBenim kendi ürünlerim var lateks çiçek yapıyorum onlardan hediye edicem bi vazo
teşekkür ederim knk umarım beğeniranlamlı bir hediye olur kendin yaptığın bir şeyi vermen
sevgililer gününün olmazsa olmazıpeluş bişeyler![]()
yeter agam yeter yetmez miBen varım ona yetmez mi bide hediye mi alıcam =) (şaka yapıyorum tabikide bir şeyler alıcaz da kimse göstermek veya söylemek olmaz )
yemiyelim sonra tribi hocamÇokta kasmamak lazım al bir deste çiçek ver bir yerlerde vakit geçirin okey bence en azından bana göre kafi![]()
inşallah bir dahaki seneye birlikte mutlu olabildiğin bir kişiyle geçirirsin...Kız arkadaşım yok.Sevgililer günü benimle ilgisi yok.Çok üzgünüm.
bence de ona özel şeyler olması daha iyi olur gibi geliyoryapmacık hediyelere gerek yok bence onun için önemli olan bi hediye alabilirsin
inşallah beğenir vallaha agamüstünde balerin olan bi müzik kutusu aldım ben seviceğine eminim
yanına biraz da şarap 10 numaraÇiçek ve kolye almayı düşünüyorum![]()
yaramama ihtimali yok gibi lfksdmkldafKalp kutusunda envai çeşit çikolata işe yarar![]()
büyük ihtimalle öyle yapıcam zaten sadece buradakilerin de ne alıcağını merak ettim açıkçasıSevdiği bir şeyi öğrenip alabilirsin burda tavsiyeler almak yerine daha iyi olabilir
10 numara date değilde negit lahmacun yemeye götür