Süper Üye
Arkadaşlar malum sevgililer günü yaklaştı sevgilinize ne almayı düşünüyorsunuz veya sevgiliniz yoksa sevgilisi olanlara ne öneride bulunursunuz?
Hocam tavsiye için teşekkürler normalde çiçek çikolata falan düşünüyordum iyi fikir sizinkiSevgilim yok ama sana şöyle söyleyeyim ona çiçek yada bu tarz geçici hediyeler almak yerine hayatı boyunca onda anı olarak kalabileceği bir şeyler düşünmeni öneririm onun sevdiği ve onun için anlamlı ikiniz için anlamlı olan bir hediye öneririm bu sayede her zaman bir anısı olacaktır kafasında
Kırmızı iç çamaşırı olur mu reiskırmızı bir şeyler olabilir. gül mesela
knk kolye yada parfüm tavsiye ederim klasik gibi ama daha uzun süre kullanıldığını düşünüyorumArkadaşlar malum sevgililer günü yaklaştı sevgilinize ne almayı düşünüyorsunuz veya sevgiliniz yoksa sevgilisi olanlara ne öneride bulunursunuz?
Parfüm düşünmemiştim teşekkürler tavsiye için yazdım bi kenaraknk kolye yada parfüm tavsiye ederim klasik gibi ama daha uzun süre kullanıldığını düşünüyorum
Hocam sen ne yaptın öğrenci adamım sinema kiralamak falan ne diyorsunSine salonunu kiralamak ve benle onun klibini yayınlayarak seyretmek ve ve bir saat hediye etmek
Tanıdık olunca oluyorHocam sen ne yaptın öğrenci adamım sinema kiralamak falan ne diyorsunsevgilin adına sevindim amat
bizim işide halledermi yeriniz neresi sizden sonrada biz gelelimTanıdık olunca oluyor![]()
iyi fikir hocam araştırayım birazmakyaj malzemesi