Sevgilim başka okula gönderdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar başıma gelen trajedik olayı bahsedeceğim. Sevgilimle sınıfta otururken bi anda hoca geldi ve herkes kendi sınıfına geçsin falan dedi. ( O a şubesinde ben b) sonraki tenefüs müdür odasına çağırdı ve okulda sevgili olaylarına karışmanı istemiyorum falan dedi. Bazı arkadaşların rahatsız oluyormuş sizden falan. Sonrasında ise gelip ya sen ayrılırsın yada biz ayırmasını biliriz dediler. Bende yalandan Tamam ben ayrılırım dedim ama onlar sonraki gün sevgilimden öğrendimki kızın okuldan gitmesini istemişler. Yurtta tutmayız seni falan demişler. Böyle bir hakları var mı cidden psikolojim bozulacak. Nasıl yobaz bir toplulukta yaşıyorum anlamıyorum. Şehir konya.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
normalde 18 yaşının altında bulunan insanlarla okulların bazen kendilerine verilen izinler çerçevesinde böyle şeyler yapabildiklerini biliyorum fakat normal koşullarda yasalar çerçevesinde böyle bir haklarının olduğunu düşünmüyorum. Saçma olmuş bir tık

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
saçmalık kanka kimsenin milletin ilişkisine karşımaya hakkı yok. kaç yaşındasınız bilmiyorum lakin karşı gelin bence veya hukiki bir sürece başvurun derim öyle bir şey çok saçma. millete ne batıyormuş da rahatsız oluyorlarmış. hakkınızı arayın bence

Üye
4 HİZMET YILI
saçmalık olmuş kimsenin böyle bir şeye hakkı olmamalı

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Böyle bir hak okul yönetmeliğinde yok, çok saçma olmuş. Yobazlıktan başka bir şey değil.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
özel mülkiyet hakları içerisinde bakarsak olaya hakkı var diye biliyorum ( yanlış biliyo olabilirim kusura bakmayın ) onun dışında böyle birşey yapılması çok saçma

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yaşdan dolayı hakları oldugunu sanmıyor aile izni ile birşeyler yapabilirler gibi geliyor ama

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Velkam tı şeriat. Kardeşim üzüldüm umarım en kısa sürede yoluna girer her şey.

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
çok saçamlık kardeşim nerede laiklik ? böyle birşey yapmazlar oradan uzaklaşın derdim imkan varsa

◘◘◘ Legend ◘◘◘
Ultra Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bence bu sadece bir tehdit, bunu yapmaya yetkileri yok ve sen kimseyi incitmiyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
öyle bir hakları yok saçmalamışlar onlar ne karışır sevgli olaylarına gerçi benimde başıma geldi ama okuldan ayırmadılar sadece ayrı oturuyoruz sevgilimle başka sınıfa gönderme felanda olmamıştı birlikte oturuyorduk biz bence şikayet etmelisiniz öle bir hakları yok

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Resmen bu saçmalık olmuş. Yönetmenlikte böyle bir yetki veya kanun var mı? Bence yok.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Okul müdürüne bak hele senin özel hayatına karışacak kadar adam olmuş demek :d

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Bu sevgili işleri çok fazla abartılıyor türkiyede ne olmuş yani arkadaşları rahatsız oluyorsa hem neyden rahatsız olcaksalar.

She smiled and she spread her light around herself
Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
kanka oluyor tabiki benim ex ile sınıfımız ayrıldı? ugrasman lazım yoksa ayrılır :(

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam gerçekten saçmalık sevgili yüzünden okuldan göndermek nedir velisi müdürle, yönetimle falan konuşsa çözerler bence. Okul yönetiminin öyle bir hakkı yoktur bence istemediğini kafasına göre göndermesi gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...