Sevgilim Beni Umursamıyor Ne Yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar konu uzun öncelikle 10 aydır düzenli bir ilişkim vardı bu 11. ayımız ve bazı şeyler sarpa sarmış durumda bana eskisi kadar değer verdiğini hissedemiyorum onun hayatında benden başka erkek yok ve benim hayatımda ondan başka kız yok eskisi kadar sevmediğini düşünüp bu durumu arkadaşlarına sorarak araştırdım ve arkadaşları benim de önceden beri tanıdığım insanlar ve bana hala deliler gibi sevdiğini söylediler. İkimiz için de birbirimiz için çok fedakarlık yaptık o başka bir şehirde oturuyordu ailesini bırakıp okulunu buraya aldırdı. Ben ise onunla buluşmak için nerdeyse her gün 20 km ye yakın bir yol yürüyorum otobüsün gitmediği bir yerde evleri. Konu böyle ama verdiği değeri bir türlü hissedemiyorum hiçbirşey eskisi gibi değil birşey söylesem hemen tersliyor en ufak tartışma hemen kavgaya dönüşüyor. Şüpheleniyorum başka birisi mi var diye ama şüphelenmek de istemiyorum ona güvensizlik vermek de istemiyorum ne yapmalıyım gençler ?

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Sen kendin diyorsun 11. ayımız diye öyle bir şey yapacak olsa tanırsın zaten hal ve hareketlerinden birde insan içinde varsa yapar sen bunu durduramazsın zamana bırak derim bu güvensizliği kullanabilir sana

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
En yakın arkadaşım da aynısını yaşadi her gun kavga çıkıyor onu takmiyordu en son eski sevgilisiyle konuştuğunu ogrendi ama gec oldu sen de dikkat et hemen ayril demiyorum ama kendini kullandırma

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kardeşim öncelikle aşk her zaman herşeyi mahveder bunu unutma. sen bunları ona söyleersen eğer sen benim sevgime inanmıyorsun sen benim aşkıma inanmıyorsun diyip kendini sana karşı haklı çıkaracaktır bundan eminim. bir de şuan hissetme olayına gelirsek AŞK vardır ilk 3 ay sürer 5 ay 8 ay sürer sevişirsiniz tabiri caizse film izlersiniz onu bunu şunu yani en çok merak edilen şeyleri yaparsınız yaptıkça da aşk yavaş yavaş biter sonra ise sevgi başlar sizde aşk bitmiş sevgi başlamış ondan şuan hisssedemiyorsun ama bunları ona açık açık kızmadan sinirlenmeden onu suçlar gibisinden değil de müzdarip olduğunu belli ederek ona söyle sorun nedir de ? ben sana yetemiyor muyum ? aşk bitti mi de bunları afedersin ama eşşek gibi demezsen gün gelir eşşek gibi üzülürsün kardeşim söylemelisin.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dişi kişisi doğası gereği lider erkeğin peşinden gider. Güç kadını çeker. Eğer onun senin umursamıdığını düşünüp, lafın gelişi ona köpek olursan, daha da umursamayacaktır. Arayı yakalaman gerekiyor bu konuda

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu kadınları anlamak imkansız umarım üzülmezsin konuşmaya çalıştın mı hiç ?

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Düzenli 5 yıllık bir ilişkim var ara sıra inişlerimiz yokuşlarımız oluyordu tabi bizimde fakat karşılıklı güven ve sevgiyle halledilmeyecek bir şey yok al karşına de ki durum böyle böyle düşünüyorum artık sevmiyorsan ya da başkası varsa ne beni kullan ne de oyala kendi yolumuza bakalım böyle ben çok üzülüyorum de gerçekten öyle bir şey varsa zaten anlarsın yoksa senin gönlünü hoş etmek için bundan sonra daha ilgili davranacaktır

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bizimde 1. senemiz bitti ama evet aşk geçiçi bir heves şuan sadece seviyoruz kendimizi ihanet yok etmiyoruz birbirimize ama aşk yerini sevgiye bıraktı bende senin gibi düşünüyorum bazen gerçi zaman zaman düşünüyorum bende ne yapıcağımı bilmiyorum sevgimi ona hissettiriyorum ama yok :(

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
partnerine güvenmiyorsan kesinlikle o ilişkiyi bitir derim çünkü zaman kaybı olur sadece kendini kandırırsın, sadece güven kaybım var diyorsan kesinlikle bu konuyu aç ne olursa olsun aç ve söyle sonuçta 10 aylık ilişkin var neyden çekiniyorsun ki çekinmene gerek yok

seytanazaptabayfikretnoktakom
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Atınız postayı tepkisi belli eder.

WARZ OYNAYANLAR BILIR ZONSONFIRE
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kızlar için kafanı yorma biri gider diğeri gelir

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Ben ilişkiden 1 ay içinde sıkılan biri olarak söyliyim bi süreden sonra hevesin kaçıyor onunda hevesi kaçmış olabilir.

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
ayrılmalısın direk senı umursamayını sende umursamazsan ancak değerli biri haline geliyorsun onun gozunde

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Değersiz Hissesiyorsan Denemen Lazım Kanka Dene Oňu Bakalım Napacaj Test Et

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Geçen aylarda 1.5 yıllık ilişkim bitti sebebini sorduğumda kendince mantıklı geldiği için ayrılmış. max 1 yıl ağlarsın 1 yıl sonrasında eski bir hikayeydi diyip rafa kaldırırsın çok takma kafana. Olacağı varsa olur zaten akışına bırak, aşk zamanından çalar bu net bir şekilde anladım. 1.5 Yıl emek verdim ve şuan elimde hiçbir şey yok :)

cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
karşına alıp konuşmanı isterim çünkü şuan konuşsan ve ayrılsanız da aynı şey olcak ama beklesende aynı şey eri geci olcak kimseyi kaybetmekten korkma dostum kafanda ne varsa söyle aşk insanı bitirir çünkü

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Güzel kardeşim kırmışsın onu gönlünü almalısın. Asla başka durumları düşünme asla paranoya hiç iyi bir şey değildir eğer başına bir şey gelirse başkasının suçudur senin değil insan her şeye hazır olmalıdır ama sevdiği şeyden şüphe duymamalıdır. Madem seviyorsun güveneceksin madem seviliyorsun güven kazandıracaksın, kendini kanıtlama çabalarına vs girme ona çiçek götür ama öyle her çiçek olmaz kokulu veya güzel renkli olsun param yok dersen gidip toplayacaksın az toplamadık biz zamanında :D saçma sapan şeyler üdşünme kendine gel git ona onun sevineceği şeyler al onu ne kadar sevdiğini anlat o sana bi şeyden kırılmış anlatamıyor gibi duruyor gönlünü al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...