Sevgiliye doğum günü fikirleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar 3,5 yıldır süren bir ilişkim var 9 mayısta 20 yaşına girecek kız arkadaşım ben 21 yaşındayım fakat Kız arkadaşım dışarı çıkma yasağı var ona ne gibi bir doğum günü yapabilirim imkanlar virüsten dolayı kısıtlı fikir ve önerilerinizi bekliyorum

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Dostum mahalle arasında ise olmaz ama caddedeyse ben bunu yapmıştım açık matbaa tarzı reklam brandası hazırlayan bir yer bulursan gir oraya ve ismiyle başlayan iki kalpli yaptırmıştım ben ve sonra iyiki dogdun yazan meleğim yazısı 1.50 derınlıkte uzunluk olarak ta 4 metre cıvarında ama şöyle yapma lazım arkadaşların pankartı tutucak ve 2 arkadaş oraya bir arkadaşın caddenın trenha noktalarına 30 veya 28 daha kucuk olmasın dıkkat cekmez cunku havai fişek ve pankart yanı meşallerını yakıcak ve en önemlısı ılk kutlayan sen olabılmen ıcın 8 mayıs gecesıne ve saat 11:59 da tam bunlarıun hepsini hazırlamış ve kız arkadaşını cama davet ettiğinde gözleri yaşarıcak inan bana abisi varsa isim yazdırma derim ;) yarrdımcı olabıldıysem çok mutlu olurum şimdiden iyiki doğmuş mutluluklar dilerim :)

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum mahalle arasında ise olmaz ama caddedeyse ben bunu yapmıştım açık matbaa tarzı reklam brandası hazırlayan bir yer bulursan gir oraya ve ismiyle başlayan iki kalpli yaptırmıştım ben ve sonra iyiki dogdun yazan meleğim yazısı 1.50 derınlıkte uzunluk olarak ta 4 metre cıvarında ama şöyle yapma lazım arkadaşların pankartı tutucak ve 2 arkadaş oraya bir arkadaşın caddenın trenha noktalarına 30 veya 28 daha kucuk olmasın dıkkat cekmez cunku havai fişek ve pankart yanı meşallerını yakıcak ve en önemlısı ılk kutlayan sen olabılmen ıcın 8 mayıs gecesıne ve saat 11:59 da tam bunlarıun hepsini hazırlamış ve kız arkadaşını cama davet ettiğinde gözleri yaşarıcak inan bana abisi varsa isim yazdırma derim ;) yarrdımcı olabıldıysem çok mutlu olurum şimdiden iyiki doğmuş mutluluklar dilerim :)
Oturduğu yer bir köy kanka ah keşke fikir güzel köy sonra bizi konuşur

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
dezenfekte maske kolanya hedıye et bu zamanda bunlar zor bulunur :D

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İnan ne yapılır o durumda bilemedim kusura bakma yardımcı olamadım sana dostum :)
Yok sorun değil kanka biliyosun köy ortamını dedikodudan baika bişey yok korona bitene kadar dedikodu malzemesi cıkar böyle yaparsam :D

Üye
6 HİZMET YILI
bence çiçek sepetinden güzel bir çicek ve çikolata bu zamanda en iyi yapılacak şey :D tabi birde not

Agresif ve Kompleksli
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bir radyo firmasıylan anlaş ve ona bir şiir sun

Agresif ve Kompleksli
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ekstradan radyoda ona olan aşkını ve onlan birlikte dinlediğin ilk müziği çaldır.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Koyde isen cicek sepetinden hediye gönder

Yada koye getir kızi havai fisek patlat arkayada bir fon muzigi koyarsin tamam

Ben havai fisek patlatmıstim evlenme teklif eder gibi

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
daha sonra ona bir hediye verebilirsin ve şimdi başkalarını düşünmeyi düşünüyorum

☪Uyvar ın önünde güçlü bir Türk☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dostum karantina sokağa çıkış yasakları falan derken sonraya sakla. Hem sürpriz olur. Şu lanet geçtikten sonra beklemediği bir anda önce bir özür sonra kutlama yaparsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...