Oturduğu yer bir köy kanka ah keşke fikir güzel köy sonra bizi konuşurDostum mahalle arasında ise olmaz ama caddedeyse ben bunu yapmıştım açık matbaa tarzı reklam brandası hazırlayan bir yer bulursan gir oraya ve ismiyle başlayan iki kalpli yaptırmıştım ben ve sonra iyiki dogdun yazan meleğim yazısı 1.50 derınlıkte uzunluk olarak ta 4 metre cıvarında ama şöyle yapma lazım arkadaşların pankartı tutucak ve 2 arkadaş oraya bir arkadaşın caddenın trenha noktalarına 30 veya 28 daha kucuk olmasın dıkkat cekmez cunku havai fişek ve pankart yanı meşallerını yakıcak ve en önemlısı ılk kutlayan sen olabılmen ıcın 8 mayıs gecesıne ve saat 11:59 da tam bunlarıun hepsini hazırlamış ve kız arkadaşını cama davet ettiğinde gözleri yaşarıcak inan bana abisi varsa isim yazdırma derimyarrdımcı olabıldıysem çok mutlu olurum şimdiden iyiki doğmuş mutluluklar dilerim
İnan ne yapılır o durumda bilemedim kusura bakma yardımcı olamadım sana dostumOturduğu yer bir köy kanka ah keşke fikir güzel köy sonra bizi konuşur
Yok sorun değil kanka biliyosun köy ortamını dedikodudan baika bişey yok korona bitene kadar dedikodu malzemesi cıkar böyle yaparsamİnan ne yapılır o durumda bilemedim kusura bakma yardımcı olamadım sana dostum
Kanka o tarz yerler açık değil ya virüsten dolayıKoyde isen cicek sepetinden hediye gönder
Yada koye getir kızi havai fisek patlat arkayada bir fon muzigi koyarsin tamam
Ben havai fisek patlatmıstim evlenme teklif eder gibi
Kızı dışarı çıkaramıyon mu?Kanka o tarz yerler açık değil ya virüsten dolayı
Konuyu iyi oku dışarı çıkma yasağı var 19 yaşında 20 ye girecekKızı dışarı çıkaramıyon mu?
Onu anladım kapı önüne çıkarıp kendin hediye verirsen daha mutlu olur sevecegi bir sey alKonuyu iyi oku dışarı çıkma yasağı var 19 yaşında 20 ye girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?