Sevgiliyle Sebepsiz Ayrılmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Biraz once sevgilim kavga etmememize ragmen, ortada hic bir problem yokken ayrilmak istedigini soyledi ben de yalvardim yakardim her yerden engeli basti arkadasina cok deger veriyorum yazmis deger verseydi ayrilmazdi. Cok asiri derecede uzuluyorum her saniye sanki birisi kalbime bicak sapliyor kalbim sizliyor. Yemin ederim birisi dokunsa aglayacak durumdayim. Sizden istegim bu gibi durumlarda nasil kendimi motive ederim,nasil cabuk unuturum, nasil aktiviteler yapmaliyim, nasil dusunmeyi engellerim cunku dusunmekten kafayi yemek uzereyim resmen. Rahatlamam icin yardimci olacak bir insan evladi var mi...

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
arkadaş çevreni artık sosyalleş bunları yaptıkça çevrendeki kız sayısı artacak ve sen çevrendeki kızlardan onu hatırlamayacaksın bile o sana dönmeye çalışacak bu sefer sen kabul etmeyeceksin

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka ayrıldığına göre zaten seni sevmiyormuş seni sevmeyen insan için üzülmene gerek yok

Üye
5 HİZMET YILI
üzülme dostum önüne daha çok insan çıkıcak daha gençsin kendini yıpratmana değmez

Üye
5 HİZMET YILI
kanka seviyosanız ayrılmazsınız sevmiyosanız zaten ayrılmışsındır

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Genellikle ben yeni bir diziye başlarım. Örneğin en son ayrıldığımda House of Cards dizisine başlamıştım kısa bir süredede bitirmiştim. Oldukça faydası oluyor.

Üye
5 HİZMET YILI
yeni bi kız bulmuş muhtemelen senden daha iyisini bahanesi buymuş

Yalnızlığım Anlatır Beni
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
seni sevmeyen insan için değmez hiçbirşey zaten belli sevmiyormuş seni :/

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
seni sevmeyen birisi için kendini üzme sen daha değerlisin bir kapı kapandığında diğer bir kapı açılır unutma :)

Üye
5 HİZMET YILI
Daha öncesinden kafasında bitirmiş oluyor işte bunu sana önceden söylemeyerek aslında bir kaçış gerçekleşiyor bana göre saygısızlıktır bu

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yakın arkadaşlarınla dışarı çık takıl sohbet muhappet et spora başlayabilirsin spor salonuna girerken herşeyi kapıda bırakıyorum ben bi nebzede olsa rahatlıyorum ayrıca seni sevmeyen sana değer vermeyen birisi için bu kadar üzme kendini anlıyorum seni başta zor gelecek ama inan bana değmeyecek bunlar için <3 geçmiş olsun dostum

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
knk aynılarını yaşadım kendini hiçbir şekil de motive edemezsin zamana bırak inan zamanla geçiyor ama acısız atlatamazsın

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Boşver o seni kaybettiğine üzülsün değmez.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlarınla Vakit Geçir Unutursun Zamanla Kendisi Kaybetti Boşver

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
boş yere üzülüyorsun merak etme zamanla unutucaksın yavaş yavaş bir kaç haftaya hadi olmadı 1 aya ihtiyacın var boşuna hiç takma yani değmez sebepsiz yere ayrılmış sıkılmış senden yani her -yanlış- ilişkinin sonucu budur dediğim gibi takma ve başka arkadaş ara sevdiğin şeyler yap onunla gittiğin vakit geçirdiğin yerlere bir süre gitme zaten zamanla azalacak rahat ol kendine iyi bak geri dönmek istersede sakın kabul etme bir daha bırakır .

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
dünyada 7 milyar insan var başka kız mı yok sana

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Boşver dostum sevgilimi yok sana başta kendisi kaybeder
Çık dışarı eline sallasan 50 si

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Daha ismi bulmuştur paralı paralı birini bulmuştur aklı karışıkları kafası karışıktır ortamı değişmiştir kendi değişmiştir bir hata yapıyordur belki pişman olur olmaz bilemeyiz birkaç gün canın sıkılır rahatlarsın bir gün merak etme Kalp Yarası biliriz kötüdür O yüzden sevgili yapmıyorum Kanka hiç gerek yok Gelirse Hoşgeldin giderse baybay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...