- Konuyu başlatan
400 lp enjoyer
Süper Üye
Mid oynuyorum. Tristana Cassiopeia Syndra genellikle. Ama hızlı elo kasmak istiyorsam mid tristana abuselerim hepsen hangi karakterleri oynuyorsun birde hangi lane
Mid oynuyorum. Tristana Cassiopeia Syndra genellikle. Ama hızlı elo kasmak istiyorsam mid tristana abuselerim hepsen hangi karakterleri oynuyorsun birde hangi lane
Eşleştirme dengesiz olur sezon başı. Geçen sezon challenger bitiren adamlar master 200 lp bitiren adam ile aynı lobiye düşebilir vesaire...1 haftaya beklemeye gerek yok gibi zaten sc ile oynuyor buradakiler op çarlar hala op
en kötü golda kadar götürürDüşük eloda evet ama yüksek eloda tavsiye etmem bu dediklerini![]()
Doğru. Size kalmış hocam tamamenhaklısın bilgiler için sağ ol ama rankı düşük olanlar için pek sıkıntı olmaz onlar direkt girebilir bence
Ne demek hocam bol winler dilerimPaylaştığın bu değerli yorum için teşekkür ederim.
Tristana tavsiye ederim. Hiç skillshotu yok basit bir champBen oyna yeni başlasam hangi karakter rn iyisi sizce
Tr serveriyse normaldir hocam2 sc geldi kafayı yedim bugün umarım azalır sayıları
Tristana oyna baya basit. Combolarını çok hızlı öğrenirsin hiç skillshotu yokBen oyna yeni başlasam hangi karakter rn iyisi sizce