- Moderatör
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Shapez Epic Games'da ücretsiz.
Shapez, Epic Games platformunda bulunan bir strateji oyunudur. Oyunda, oyuncular üretim hatları oluşturarak, kaynakları işleyerek ve ürünleri yöneterek kompleks sanayi süreçlerini yönetirler. Oyunun amacı, karmaşık üretim zincirleri oluşturarak fabrikaları ve işletmeleri geliştirmek ve büyütmektir.
Shapez, oyuncular birçok farklı kaynak ve ürün kullanırlar. Örneğin, mineralleri işleyerek ve enerji üreterek işleme tesislerine güç sağlayabilirsiniz. Ayrıca, oyuncular daha da karmaşık ürünler oluşturmak için temel ürünleri bir araya getirerek farklı öğeler oluşturabilirler.
Oyunun başında, oyuncular basit bir üretim hattıyla başlarlar ve oyun ilerledikçe, yeni üretim hatları ve ürünler açarlar. Ayrıca, oyuncular kendi üretim hatlarını tasarlayabilir ve optimize edebilirler. Oyunda hedef, kaynakları etkili bir şekilde kullanarak mümkün olan en yüksek verimi elde etmek ve daha fazla üretim yaparak işletmeyi büyütmektir.
Shapez, özelleştirilebilir seviyeleri ve kullanıcıların yaratabileceği benzersiz dünyalarıyla da dikkat çekiyor. Oyunun minimalist grafikleri, sade ve modern tasarımı ile birleştirilerek, ilginç bir oynanış deneyimi sunuyor.
Minimum Sistem Gereksinimleri | |
|---|---|
| İşletim Sistemi : | Windows 10 64bit |
| İşlemci : | 2 Ghz or faster |
| Bellek : | 2048 MB RAM |
| Ekran Kartı : | Herhangi bir ekran kartı |
| Depolama : | 300 MB kullanılabilir alan |
Şu anda Epic Games üzerinde ücretsiz olarak Shapez almanız mümkün. Bunun için de yapmanız gerekenler çok basit alttaki bağlantıya tıklayarak 13 Nisan 2023'e tarihine kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap