- Yasaklandı
Ben böyle şeylere hiç bir zaman inanmadım, inanmam da. Bunlarla uğraşmak yerine kendine daha yararlı olacak işlerle ilgilenirsen emin ol daha çok başarılı olursun.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. 1. olarak bu reklam postu değil. 2. olarak ödemeleri yapıyorum. 3. Olarak hiç kimse emeğe saygısızlık yapmamalı, yapamaz. Burada aylarca emek sarf ederek uygulama yapıyorum. Kazanan kullanıcı değil uyulama sahibi demişsiniz. Ne kazandın da konuşuyorsunuz? Kullanıp kullanmamak size kalmış ki burada yorum yapan insanların çoğu mesaj kasma amacı ile yazıyor. Database bende sonuçta kim kullanıyor görüyorum. Son olarak yalan vs. gibi cümleleri kendinize saklayın çünkü kanıtı bilmeden konuşuyorsunuz. Kullandınız mı da bunları söylüyorsunuz? Beni bu forumda tanıyan tanır. 2 senedir bu forumdayım. Siz dostlarıma yeri geldi yardım da ettim yardım da istedim. Kimse konuşmadı da şimdi emeğimize laf etmek size mi düştü? Diyeceklerim bu kadar. Sözlerinize dikkat etmenizi ister iyi forumlar dilerim.benim bildiğim böyle uygulamalar insanı heveslendirip kandırmak için yapılıyolar ve uygulama sahibi kazanıyor böyle uygulamalardan umut beklenmez hiç bir zamanda indirmedim indirmenizide tavsiye etmem.
ben fikrimi belirtim ve yorum kasmak amacıyla mesaj yazmıyorum 2015 ten beridir bu forumdayım baya hesap açtım hepsi şuanda kayıp ve ben sert bir üslupla eleştiri yapmadım kendimce tavsiye etmiyorum dedim ama siz baya sinirlenmiş gibi duruyosunuz emeğe saygısızlık yapmam herşeyin bir emeği vardır kendimce bir eleştiri yaptım sizi inciltmek istememiştim özür dilerim.Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. 1. olarak bu reklam postu değil. 2. olarak ödemeleri yapıyorum. 3. Olarak hiç kimse emeğe saygısızlık yapmamalı, yapamaz. Burada aylarca emek sarf ederek uygulama yapıyorum. Kazanan kullanıcı değil uyulama sahibi demişsiniz. Ne kazandın da konuşuyorsunuz? Kullanıp kullanmamak size kalmış ki burada yorum yapan insanların çoğu mesaj kasma amacı ile yazıyor. Database bende sonuçta kim kullanıyor görüyorum. Son olarak yalan vs. gibi cümleleri kendinize saklayın çünkü kanıtı bilmeden konuşuyorsunuz. Kullandınız mı da bunları söylüyorsunuz? Beni bu forumda tanıyan tanır. 2 senedir bu forumdayım. Siz dostlarıma yeri geldi yardım da ettim yardım da istedim. Kimse konuşmadı da şimdi emeğimize laf etmek size mi düştü? Diyeceklerim bu kadar. Sözlerinize dikkat etmenizi ister iyi forumlar dilerim.
Uygulama benim. Gerçek kardeşim.bu gerçekmi arkadaşlar düzgün şeyler yazın
Kardeşim anlamıyor musunuz? Uygulama benim. BENİM. Ödeme yapıyorum dedim. Yorum yazmadan önce şu yorumları bir okuyun!işe yarayan varmı lütfn cvp verin bende denemk istiyorum ama güvenmiyorum