Çözüldü Shift, CTRL ve W-A-S-D tuşlarına basarken boşluk ve c tuşu çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Merhaba, Klavyemi yeni aldım. Oyun oynarken w-a-s-d tuşlarına basarken boşluk ve c tuşum çalışmıyor. Neden acaba?

Çözüm
Klavyenizde Anti-Ghosting özelliği bulunmuyor olabilir.

Anti-Ghosting Nedir?
Temel olarak önleyici bir klavyedir. Genel olarak bir klavyede altı ve daha fazla tuşa aynı anda basılması durumunda ghosting durumu oluşmaktadır.

Anti-Ghosting klavye de bu durumun önüne geçmek amacıyla kullanıcılara sunulmaktadır. Anti-Ghosting klavyelerde altıdan fazla tuş dışında istenirse tüm tuşlara aynı anda basılsın herhangi bir sorun yaşanmamakta ve ghosting durumu meydana gelmemektedir. Bu özellikteki klavyelerde bütün karakterler ve de komutlar başarılı bir şekilde girilebilmektedir.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Sürücü ve driver kontrolü yapınız.
Klavyenizde Fn tuşu varsa, klavyenizdeki oyun kilidini değiştirmek için Fn + W tuşlarına basınız.
Microsoft Fare ve Klavye Merkezi yazılımını yükleyiniz. Bazı tuşlar Microsoft Fare ve Klavye Merkezi yazılımını gerektirir.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
klavyenizin ghost özelliğinden kaynaklanıyor olabilir mi sizce mesela benim klavyemde w shift ve space kombinasyonunu yapamıyorum belki onun gibidir sizinkide

1881 ⁓ 193∞
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Klavyenizde Anti-Ghosting özelliği bulunmuyor olabilir.

Anti-Ghosting Nedir?
Temel olarak önleyici bir klavyedir. Genel olarak bir klavyede altı ve daha fazla tuşa aynı anda basılması durumunda ghosting durumu oluşmaktadır.

Anti-Ghosting klavye de bu durumun önüne geçmek amacıyla kullanıcılara sunulmaktadır. Anti-Ghosting klavyelerde altıdan fazla tuş dışında istenirse tüm tuşlara aynı anda basılsın herhangi bir sorun yaşanmamakta ve ghosting durumu meydana gelmemektedir. Bu özellikteki klavyelerde bütün karakterler ve de komutlar başarılı bir şekilde girilebilmektedir.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...