Shopier güvenli mi?

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bahsettiğim gibi Shopier güvenlimi bu Shopier ne tam olarak çözemedim ondan böyle bir konu açma gereksinimi duydum bu Shopier normal Trendyol, Hepsiburada gibi alışveriş sitesi değil mi mesela bir kişinin Shopier hesabından alışveriş yapınca kart bilgilerimi göremiyor değil mi para Shopier'e gidiyor Shopier'den de satıcıya aktarılıyor değil mi? Shopier aracı site yani benmi yanlış biliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
evet shopier aracı site. ürün kalitesi vs. tamamen mağazayı ilgilendirir ama kart bilgileri vs görme imkanları yok

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Shopier kullanıcıların ve firmaların mağazalarını kurduğu bir platformdur. güvenirlik durumu satıcıdan satıcıya değişebilir çünkü hesap açması çok basit ürün girer satıyorum diye alınca hiç bir şey satmıyada bilir tamamen satıcının güvenirliği ile ilgili bir durum ama güvenilir birisinden alışveriş yaparsan bir sorunla karşılaşmazsın. eğer sen bir mağaza açıp satış yapmak istiyorsanda sitenin kestiği komisyonla vergileri karıştırma devlete vergini ödemen lazım yoksa uzun vadede sıkıntı yaşarsın

Banlı Üye
Shopier aracı yani oradaki satıcılara bakmak lazım güvenilir mi değil mi diye

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Shopier aracı olarak işleyen bir sisteme sahip ve güvenli, kart bilgilerini vs satıcılara göstermiyor. Aldığın dijital veya fiziki üründe sorun yaşayıp yaşamamak tamamen satıcıya bağlı oluyor. Bir sorun yaşandığında da kolayca çözüme ulaşabilirsin. Ama satıcıyı araştırmanda fayda var.

Üye
ürün kalite mağazayı ilgilendirir shopier aracı olarak güvenilirdir

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kankam aldığın mağzaya göre degişir shopier sadece aracı sen saçma biyerden alırsan ne geleceği belli olmaz shopierlik bi durum yok o al gülüm ver gülüm yapıyo

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Güvenlidir ancak açıkları var dikkatli olmanı öneririm. ( Aracı site evet. )