pythonDostlar merhaba, siber guvenlik alaninda kendimi gelistirmek istiyorum fakat nereden, nasıl baslayacagimi bilmiyorum. Ilk olarak hangi programlama dillerinden baslamam gerekiyor? Neleri baz alip ilerlemem gerekiyor? Şimdiden yardimci olan herkese teşekkür ederim.
java ve C++ DAHA İLERLEDİKÇE KULLANA BİLİRSİNDostlar merhaba, siber guvenlik alaninda kendimi gelistirmek istiyorum fakat nereden, nasıl baslayacagimi bilmiyorum. Ilk olarak hangi programlama dillerinden baslamam gerekiyor? Neleri baz alip ilerlemem gerekiyor? Şimdiden yardimci olan herkese teşekkür ederim.
Ne gibi?siber güvenlik uzun zamandır işlevsiz kalıyor
Genellikle, siber güvenlik alanında kullanılan programlama dilleri arasında C, C++, Python, Java ve Assembly dilleri sayılabilir. Hangi dilin size daha uygun olduğunu anlamak için, ilk olarak bu dillerden bir tanesini seçip öğrenmeye başlamanızı öneririm. Öğrendiğiniz dilin nasıl kullanılabileceğini anlamaya çalışırken, aynı zamanda siber güvenlik alanında hangi konulara ağırlık vermeniz gerektiği konusunda da fikir sahibi olabilirsiniz.Dostlar merhaba, siber guvenlik alaninda kendimi gelistirmek istiyorum fakat nereden, nasıl baslayacagimi bilmiyorum. Ilk olarak hangi programlama dillerinden baslamam gerekiyor? Neleri baz alip ilerlemem gerekiyor? Şimdiden yardimci olan herkese teşekkür ederim.
pyhon programlama dili siber güvenlik alanında kullanım için güzel bir alternatif oluşturmaktaDostlar merhaba, siber guvenlik alaninda kendimi gelistirmek istiyorum fakat nereden, nasıl baslayacagimi bilmiyorum. Ilk olarak hangi programlama dillerinden baslamam gerekiyor? Neleri baz alip ilerlemem gerekiyor? Şimdiden yardimci olan herkese teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?