Uzman Üye
ilerde iş bulma sıkıntısı çekmezsin ama ne kadar çok o kadar iyi ana dillerden teker teker öğrenmeye başlarsan aranan eleman olursun, udemy dışında youtubea bakabilirsinMerhabalar, lise son sınıfım ve yaklaşık 2-3 aydır siber güvenlikle ilgili dersler videolar izliyor ve öğreniyorum. Temel seviyedeyim denilebilir, önemli tool'ları protokolleri, network ile ilgili şeylerin mantığını da çözdüm. Son olarak tek bir şey kaldı.
Ne yapmalıyım?
Yazılım dili öğrenmeli miyim öğreneceksem de hangi diller ile başlamalıyım?
+ olarak internette fazla kaynak yok kali işletim sistemi ile alakalı pentester vb. dersleri nereden bulabilirim? Udemyi biliyorum kullanıyorum
ingilizce veya başka diller öğrenmek senin ileride iş bulmanı kat kat arttıracaktırMerhabalar, lise son sınıfım ve yaklaşık 2-3 aydır siber güvenlikle ilgili dersler videolar izliyor ve öğreniyorum. Temel seviyedeyim denilebilir, önemli tool'ları protokolleri, network ile ilgili şeylerin mantığını da çözdüm. Son olarak tek bir şey kaldı.
Ne yapmalıyım?
+ olarak internette fazla kaynak yok kali işletim sistemi ile alakalı pentester vb. dersleri nereden bulabilirim? Udemyi biliyorum kullanıyorum
Merhaba! Siber güvenlik alanında ilerlemek istediğiniz ve teknik becerilerinizi geliştirmek için ne yapmanız gerektiği konusunda birkaç öneride bulunabilirim:Merhabalar, lise son sınıfım ve yaklaşık 2-3 aydır siber güvenlikle ilgili dersler videolar izliyor ve öğreniyorum. Temel seviyedeyim denilebilir, önemli tool'ları protokolleri, network ile ilgili şeylerin mantığını da çözdüm. Son olarak tek bir şey kaldı.
Ne yapmalıyım?
Yaşına göre çok güzel seviyeye gelmişsin, ingilizceni geliştir derim. Bence bu alanla ilgilili deneyimli insanlarla tanışıp onlardan fikir edinmen çok iyi olur. Ayrıda Mr Robot izlemediysen tavsiye ederim.)Merhabalar, lise son sınıfım ve yaklaşık 2-3 aydır siber güvenlikle ilgili dersler videolar izliyor ve öğreniyorum. Temel seviyedeyim denilebilir, önemli tool'ları protokolleri, network ile ilgili şeylerin mantığını da çözdüm. Son olarak tek bir şey kaldı.
Ne yapmalıyım?
izledim baya güzel dizi. onun dışında önerin için tweşekkürlerYaşına göre çok güzel seviyeye gelmişsin, ingilizceni geliştir derim. Bence bu alanla ilgilili deneyimli insanlarla tanışıp onlardan fikir edinmen çok iyi olur. Ayrıda Mr Robot izlemediysen tavsiye ederim.)
kali linux ile toolları öğrenebilirsinMerhabalar, lise son sınıfım ve yaklaşık 2-3 aydır siber güvenlikle ilgili dersler videolar izliyor ve öğreniyorum. Temel seviyedeyim denilebilir, önemli tool'ları protokolleri, network ile ilgili şeylerin mantığını da çözdüm. Son olarak tek bir şey kaldı.
Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?