o tarz aynendarkweb tarzı mı demek istiyorsun yada cc'lerin ortada uçuştuğu yerler?
cidden istiyorum ama teşekkürlerpek bilgi sahibi oldugum şeyler degil ama internetten genelde izlerim hacker hayatı gerçek yaşanmış olaylar hakkında videolar hiç sonu iyi biteni görmedim tavsiye etmem sana
valla bilgim yok lakin bulursan bizi de bilgilendiro tarz aynen
Post automatically merged:
cidden istiyorum ama teşekkürler
valla öyle şeylere gireceksen hayattan bağlantını ailenle vedalaşmayı riske atmalısın her an içeri alınma ihtimalin göz ardı etmelisin. onun riski ile yaşamalısın ha soracak olursan girmemen yeni hobiler edinmen bu gün kendin için bişeyler yap mesela bunu tekrar düşün para kazanmak için ticari zekanı geliştirmek daha doğru olabilir. kara para yerine helal para daha iyi olur.küçüklükten beri parayı çok fazla kafaya takarım acaba siber hack benzeri sanal ortamlara nasıl girerim?
yani geçici hevesler legal yaşamak varken illegal yaşamak kötü olmalıküçüklükten beri parayı çok fazla kafaya takarım acaba siber hack benzeri sanal ortamlara nasıl girerim?
bunun için ilaç alıyorum tam dolandırıcılık falan değil hack kart falan işler ilgim varsiberhack derken dolandırıcılık mı dusunuyorsun anlamadım ? parayı dusunmedıgın zaman eline gelir parayı kafaya takar gibi düşünürsen sadece zamanın depresyon aleminde geçer
panelci atat çocuk olmak istemiyorumDüşünme kanka böyle şeyleri hiç önermem sanal alem herkesin kendini ilah ilan ettiği bir alem 10 tlye panel alan kendini hacker sanıyor![]()
ünüversite okumadığım için çoğu seyi yapamıyorum phyton javascript php biliyorum ama kullanamıyorum dostumvalla öyle şeylere gireceksen hayattan bağlantını ailenle vedalaşmayı riske atmalısın her an içeri alınma ihtimalin göz ardı etmelisin. onun riski ile yaşamalısın ha soracak olursan girmemen yeni hobiler edinmen bu gün kendin için bişeyler yap mesela bunu tekrar düşün para kazanmak için ticari zekanı geliştirmek daha doğru olabilir. kara para yerine helal para daha iyi olur.
sağol kardeşim atmayı düşünüyorumBu tarz işlere girmemeni tavsiye ederim discord bunun için biçilmiş kaftan evet bir sürü adını bile anmak istemediğim şeref yoksunları ve karaktersizler yer alıyor bu sıfatları kendine uygun görüyorsan yapabilirsin ayrıca eninde sonunda yakalanacaksın bunu unutma o polisler illa ki seni yakalar buraları geçiyorum bu işi yapmadan önce veya aklında yapmak varsa hala her zaman şunu düşünmelisin ben bu işi yapıyorum ama ya benim başıma da gelseydi ben üzülmez miydim o kadar param emeklerim heba olmaz mıydı bunu zengin ya da fakir fark etmeksizin söylüyorum aynı şey türk veya yabancı olması da fark etmiyor hepsi için geçerli o yüzden başlamadan kafandan silip atmanı istiyorum senden bu saçma sapan fikri
biliyorum ama kullanamıyorum ünüversite okumadığım için lisedede merakım vardı bilişim okudum ama sadece lise diplomam vargirme bu zamandan sonra yazılım öğren bu kadar havesin varsa ama şunu unutma yazılım kopyala yapıştır değildir kendine hiç bir şey katmazsın en iyi önerim sana bu olabilir
allah allahdiscordda gezin girersin illa
hack islerine nasil girersin bilmem de sanal ortam istiyosan dc publiclerde takıl agaküçüklükten beri parayı çok fazla kafaya takarım acaba siber hack benzeri sanal ortamlara nasıl girerim?
atat yunanistan dışında bildiğin pub varmıhack islerine nasil girersin bilmem de sanal ortam istiyosan dc publiclerde takıl aga
diploma önemli değil yazılım çok farklı bir daldır ünisini okuman değil neler başardığındır yüksek lisans yaparsan üniye gittiğini anlayıp işe alıyorlar bu devirde öğrenmenin yaşı yokdur yazılım öğrenmeni şiddetle öneririm ama bunu kopyala yapıştır değil o dili öğrenceksin abi ing en de iyi olmalı o da ayrı konu b1 seviyesi minimal olabilir çünkü çok fazla detay var sen bilirsin tab2 yine debiliyorum ama kullanamıyorum ünüversite okumadığım için lisedede merakım vardı bilişim okudum ama sadece lise diplomam var
Post automatically merged: