Siber hack benzeri sanal ortamlara nasıl girilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en iyisi loybeyi ara
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
Küçüklükten beri parayı çok fazla kafaya takarım. Acaba siber hack benzeri sanal ortamlara nasıl girerim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
pek bilgi sahibi oldugum şeyler degil ama internetten genelde izlerim hacker hayatı gerçek yaşanmış olaylar hakkında videolar hiç sonu iyi biteni görmedim tavsiye etmem sana

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
darkweb tarzı mı demek istiyorsun yada cc'lerin ortada uçuştuğu yerler?

en iyisi loybeyi ara
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
siberhack derken dolandırıcılık mı dusunuyorsun anlamadım ? parayı dusunmedıgın zaman eline gelir parayı kafaya takar gibi düşünürsen sadece zamanın depresyon aleminde geçer

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
aklın varsa girme zaten evine polislerin dayanmasını istemiyorsan :D özenilecek yapılacak işler değil bunlar daha legal para kazanma yöntemleri var onları yapmayı öğrenmeyi dene

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu tarz işlere girmemeni tavsiye ederim discord bunun için biçilmiş kaftan evet bir sürü adını bile anmak istemediğim şeref yoksunları ve karaktersizler yer alıyor bu sıfatları kendine uygun görüyorsan yapabilirsin ayrıca eninde sonunda yakalanacaksın bunu unutma o polisler illa ki seni yakalar buraları geçiyorum bu işi yapmadan önce veya aklında yapmak varsa hala her zaman şunu düşünmelisin ben bu işi yapıyorum ama ya benim başıma da gelseydi ben üzülmez miydim o kadar param emeklerim heba olmaz mıydı bunu zengin ya da fakir fark etmeksizin söylüyorum aynı şey türk veya yabancı olması da fark etmiyor hepsi için geçerli o yüzden başlamadan kafandan silip atmanı istiyorum senden bu saçma sapan fikri

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
girme bu zamandan sonra yazılım öğren bu kadar havesin varsa ama şunu unutma yazılım kopyala yapıştır değildir kendine hiç bir şey katmazsın en iyi önerim sana bu olabilir

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
küçüklükten beri parayı çok fazla kafaya takarım acaba siber hack benzeri sanal ortamlara nasıl girerim?
valla öyle şeylere gireceksen hayattan bağlantını ailenle vedalaşmayı riske atmalısın her an içeri alınma ihtimalin göz ardı etmelisin. onun riski ile yaşamalısın ha soracak olursan girmemen yeni hobiler edinmen bu gün kendin için bişeyler yap mesela bunu tekrar düşün para kazanmak için ticari zekanı geliştirmek daha doğru olabilir. kara para yerine helal para daha iyi olur.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
knk hiç bulaşma geçici bir heves bunlar onun yerine başka şeyler yapabilrisn sal knk

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Düşünme kanka böyle şeyleri hiç önermem sanal alem herkesin kendini ilah ilan ettiği bir alem 10 tlye panel alan kendini hacker sanıyor :D

en iyisi loybeyi ara
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
siberhack derken dolandırıcılık mı dusunuyorsun anlamadım ? parayı dusunmedıgın zaman eline gelir parayı kafaya takar gibi düşünürsen sadece zamanın depresyon aleminde geçer
bunun için ilaç alıyorum tam dolandırıcılık falan değil hack kart falan işler ilgim var
Post automatically merged:

Düşünme kanka böyle şeyleri hiç önermem sanal alem herkesin kendini ilah ilan ettiği bir alem 10 tlye panel alan kendini hacker sanıyor :D
panelci atat çocuk olmak istemiyorum

valla öyle şeylere gireceksen hayattan bağlantını ailenle vedalaşmayı riske atmalısın her an içeri alınma ihtimalin göz ardı etmelisin. onun riski ile yaşamalısın ha soracak olursan girmemen yeni hobiler edinmen bu gün kendin için bişeyler yap mesela bunu tekrar düşün para kazanmak için ticari zekanı geliştirmek daha doğru olabilir. kara para yerine helal para daha iyi olur.
ünüversite okumadığım için çoğu seyi yapamıyorum phyton javascript php biliyorum ama kullanamıyorum dostum

Bu tarz işlere girmemeni tavsiye ederim discord bunun için biçilmiş kaftan evet bir sürü adını bile anmak istemediğim şeref yoksunları ve karaktersizler yer alıyor bu sıfatları kendine uygun görüyorsan yapabilirsin ayrıca eninde sonunda yakalanacaksın bunu unutma o polisler illa ki seni yakalar buraları geçiyorum bu işi yapmadan önce veya aklında yapmak varsa hala her zaman şunu düşünmelisin ben bu işi yapıyorum ama ya benim başıma da gelseydi ben üzülmez miydim o kadar param emeklerim heba olmaz mıydı bunu zengin ya da fakir fark etmeksizin söylüyorum aynı şey türk veya yabancı olması da fark etmiyor hepsi için geçerli o yüzden başlamadan kafandan silip atmanı istiyorum senden bu saçma sapan fikri
sağol kardeşim atmayı düşünüyorum

girme bu zamandan sonra yazılım öğren bu kadar havesin varsa ama şunu unutma yazılım kopyala yapıştır değildir kendine hiç bir şey katmazsın en iyi önerim sana bu olabilir
biliyorum ama kullanamıyorum ünüversite okumadığım için lisedede merakım vardı bilişim okudum ama sadece lise diplomam var

discordda gezin girersin illa
allah allah

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
biliyorum ama kullanamıyorum ünüversite okumadığım için lisedede merakım vardı bilişim okudum ama sadece lise diplomam var
diploma önemli değil yazılım çok farklı bir daldır ünisini okuman değil neler başardığındır yüksek lisans yaparsan üniye gittiğini anlayıp işe alıyorlar bu devirde öğrenmenin yaşı yokdur yazılım öğrenmeni şiddetle öneririm ama bunu kopyala yapıştır değil o dili öğrenceksin abi ing en de iyi olmalı o da ayrı konu b1 seviyesi minimal olabilir çünkü çok fazla detay var sen bilirsin tab2 yine de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...