Siber hack benzeri sanal ortamlara nasıl girilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
sanal ortam için en iyisi Discord public

Üye
1 HİZMET YILI
Dostum bende senin gibi düşünüyordum twich yayıncıları kapımızda yatıyordu bir zamanlar öyle bir yere geldim ki TG de ki illegal grupların çoğunda yöneticiydim satışlar süperdi ekibim vardı herkes farklı bir görevi yapardı ben o ekibe takım çalışmasını öğrettim yanımdakilere kendime aldığım paradan fazlasını verdim sırf bu şekilde beraber devam edelim diye çoğu farklı şeylere yöneldi beni yarıda bıraktı birkaç tanesi elimizdeki kendi malzemelerimizi yazılım vb başkalarına sattı şuan kendime bir ortak arayışı içindeyim olayları sadece para için merak ediyorsan hiç girme bu işlere eğer benimle gerçekten birşeyler yapmak istiyorsan yaz bana 19 yaşındayım fakat çoğu şeyi gördüm çoğu şeyi biliyorum yazılım var sendede birşeyler katarsın bana diye umuyorum yaz detaylı konuşalım ben sana suan yapacağım projelerden bahsedeyim bunu biraz konusalım seninle herşey bu işleri bilmek değil azimli olmak lazım biraz gayret etmek lazım parayı düşünme bu kadar bende senin gibiydim 3 4 sene öncesinde hergün kendime yeni şeyler kattım bu zamana kadar çoğu konuya hakim olduğumu düşünüyorum telegram hesabıma forumdan ulaştım yazarsan dönüş sağlarım koştururuz birlikte konuşuruz ordan detayları

@paskal4515 bekliyorum dostum

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bu tarz işlere girmemeni tavsiye ederim discord bunun için biçilmiş kaftan evet bir sürü adını bile anmak istemediğim şeref yoksunları ve karaktersizler yer alıyor bu sıfatları kendine uygun görüyorsan yapabilirsin ayrıca eninde sonunda yakalanacaksın bunu unutma o polisler illa ki seni yakalar buraları geçiyorum bu işi yapmadan önce veya aklında yapmak varsa hala her zaman şunu düşünmelisin ben bu işi yapıyorum ama ya benim başıma da gelseydi ben üzülmez miydim o kadar param emeklerim heba olmaz mıydı bunu zengin ya da fakir fark etmeksizin söylüyorum aynı şey türk veya yabancı olması da fark etmiyor hepsi için geçerli o yüzden başlamadan kafandan silip atmanı istiyorum senden bu saçma sapan fikri ALINTIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...