- Yasaklandı
yanına mesela gerçek cin gelsedemi korkmazsınbenim korku mekanizması bozuldu filmler için q korku filmleri gram korkutmuyor arkadaşlarım jumpscarelı reels atıyo igden hiçbirini yemiyorum var mı seni bile korkutabilir dediğiniz bi film gülerek izliyim![]()
knk muhtemelen korkarım ama inan o kadar korkcağımı düşünmüyorum baya dalga konusu falan yani bu konular benim için. küçükken aşırı fazla korkuyordum ama şuan mesela kapkaranlık bi orman arkadaşlarım korkar ben giremem cart curt derler ya hani ben rahat girebiliyorum çünkü korkucak bişey olmiyacağını kodlamışım gibi sanki zihnime her yere giriyorum ve bişey yaşamamaya devam ettikce hissizleşiyorum bu mekanizmayı siz de bozmaya çalışın valla aşırı epik oluyo insanlar el üstünde tutuyo falan filanyanına mesela gerçek cin gelsedemi korkmazsın
Ürpertebilir bu sahne ondan önce iğrençlik var midem bulandı diyebilirimfilmin belkide en korkunç sahnesi buydu değilmi
En iğrenç klip denebilir korku filmiyle alakası yokfilmin belkide en korkunç sahnesi buydu değilmi
bok gibi film türkler korkuyu sadece cin olayları zannediyorfilmin belkide en korkunç sahnesi buydu değilmi