Sıfır Bir Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Öncelikle Selamun Aleyküm Millet Sıfır Bir Var Biliyosunuz ''Bak Seni Pis Ederem ha'' Neyse Ben Bunu bir ara bulduydum sezon 4 e kadar sonra bulamıyorum . BluTV de var fakat üyeliğim yok. Neyse Ne Demek İstiyorum Hemen Geçelim Demek İstediğim Şu.

Bana BluTV Üyeliği Verebilecek gönüllü arkadaş varmı (tel verilir adres verilir )

Veya Sıfır bir sezon linki atabilecek arkadaşları özele beklerim. (Reklam yasak olduğu için özelden istiyorum)

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kaydetmiştim bir yere yarın atarım knk bugün geç oldu

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Kimse vermez kardeş benim sevdiyim bir dizi onda oynuyor internet ver ama kotü goruntu malesef eger veren olursa lutfen fazladan bana atsın cok menmun olurum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ben Görmüştüm Bir Yerde Bakayım Nerde Diye Eğer Bulursam Atarım Reis Merak Etme İzlemesem Bile Gösteririm :)

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Cihangir oyundan cikti filimin tadi yok. Ama blu tv harici sitelerde paylasiorlar oraya bakabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
walla atayım dedim adminlere sordum telif hakkı olan içerik yasak dediler G0t korkusu atmadım ama özelden atarsam sorun olmuyor bugün atarım knk

babo fazla varsa yada nasıl sistem bilmiyorum youtube den takıp ediyordum bulursan ulaşırmısın banda teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...