Sıfırdan hile nasıl kodlarım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Herkese merhabalar dostlar umarım sağlığınız keyfiniz yerindedir. Hile yapımıyla uğraşan bilgili arkadaşlardan bir kaç bilgi,tecrübe kazanmak istiyorum. Bildiğiniz üzere hile yapımı kolay bir şey değildir öğrenimi de pek kolay değil çünkü Türkçe kaynak yok denilecek kadar az bulunmakta. Sorum şu c++,c dillerine hakim bir insan hile yapmak için 0 dan ne öğrenmeli? benim bildiğim win32 ve mapping gibi konulara hakim olması gerekiyor ancak kendime bir yol çizemediğim için size soruyorum. 0 dan kademe kademe neler öğrenilmeli neler tecrübe edinmeli neler üzerinde çok durulmalı? Yanıtlayan yardımcı olmaya çalışacak herkese şimdiden teşekkürer.

(Konuyu yanlış yere açtım sanırım ancak daha mantıklısını bulamadım yetkililer kontrol edersiniz)

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hile kodlamayı öğrenmem gerek
rica ediyorum hiçbir şeyde bilgisi olmayan arkadaşlar bir şey yazmasın hile nasıl kodlanacağını öğrenmek için hangi yoldan başlanması gerektiğini öğrenmek için yazıyorum zaten buraya

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kafalar trilyon.. c# öğrenmen gerek. sana kimse tam olarak ne yapman gerektiğini söyleyemez. örnek olarak
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

mesela burada kişi troll bir hile yapıyor. c# öğrendikten sonra her satırın hangi fonksiyonla bağlandığını, hangi triggeri harekete geçirdiğini falan anlarsın. fakat varolan bir online programa hile yapmak, oyun yapmaktan daha zor.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kafalar trilyon.. c# öğrenmen gerek. sana kimse tam olarak ne yapman gerektiğini söyleyemez. örnek olarak
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

mesela burada kişi troll bir hile yapıyor. c# öğrendikten sonra her satırın hangi fonksiyonla bağlandığını, hangi triggeri harekete geçirdiğini falan anlarsın. fakat varolan bir online programa hile yapmak, oyun yapmaktan daha zor.
neden söyleyemez? öğrenilmesi gerekiler şeyler ortada değil mi? bana nasıl c# öğrenmelisin diyebiliyorsan memory öğrenimi mapping öğrenimi için gerekli şeyleri de söyleyebilirsin bence

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
neden söyleyemez? öğrenilmesi gerekiler şeyler ortada değil mi? bana nasıl c# öğrenmelisin diyebiliyorsan memory öğrenimi mapping öğrenimi için gerekli şeyleri de söyleyebilirsin bence
Öğrenilmesi gereken şeyler ortada değil. madem çok biliyorsun neden konu açıyorsun? Senin yapmak istediğin ne? Ne tür hileler yapmak istiyorsun, her oyun için memory variable mı değişmek gerek? c# öğrenmelisin diyorum çünkü oyunların genel olarak sahip olduğu dil o. aynı dile sahip insanlarla sorunsuzca konuşabiliyorsun değil mi? bundan başka ne söyleyebilirsin? dünyadaki her programcı kendine göre farklı yollar izler. hepsi tek bir noktada bağlantılı değil. c# öğrendikten sonra kafan basmaya başlayınca ola ki becerirsen kendin, kendi yollarınla, kendi func veya conflarınla hile yazacaksın.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hocam selamlar,
Hile yapabilmek için ilk olarak C# öğrenmelisin. Forumda ücretsiz olarak C# dersleri mevcut. Forumda anlatılan konulardan örnek hile kodları edinerek kendinde öğrendiğin C# komutlarıyla düzenleme yaparak test ede ede kendini geliştirebilirsin.
Tavsiye başlangıç;
İlk olarak eğer ingilizcen yoksa ingilizceni geliştir önemli düzeyde lazım olucak.
2. Olarak C# & C## öğren
3. Olarak Açık hile kaynakları paylaşılıyor, o kodları al ve kendin küçük küçük test ederek geliştir.

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Herkese merhabalar dostlar umarım sağlığınız keyfiniz yerindedir. Hile yapımıyla uğraşan bilgili arkadaşlardan bir kaç bilgi,tecrübe kazanmak istiyorum. Bildiğiniz üzere hile yapımı kolay bir şey değildir öğrenimi de pek kolay değil çünkü Türkçe kaynak yok denilecek kadar az bulunmakta. Sorum şu c++,c dillerine hakim bir insan hile yapmak için 0 dan ne öğrenmeli? benim bildiğim win32 ve mapping gibi konulara hakim olması gerekiyor ancak kendime bir yol çizemediğim için size soruyorum. 0 dan kademe kademe neler öğrenilmeli neler tecrübe edinmeli neler üzerinde çok durulmalı? Yanıtlayan yardımcı olmaya çalışacak herkese şimdiden teşekkürer.

(Konuyu yanlış yere açtım sanırım ancak daha mantıklısını bulamadım yetkililer kontrol edersiniz)
Udemyden c++ dersler alabilirsin youtubedan bakarak kendin csgo paste bir hile ile başlayabilirsin vs 2019 indirmeyi unutma

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
dil bilgin olması gerek hocam. tek basına yapabilir misin tartışılır kücük bir hile yapıcaksan olabilir

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
derslerini öğrenmen gerek

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ilk önce C# dilini öğren daha sonrasında C++ Dilini Öğren Ve İngilizceni Geliştir

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
UDEMY üzerinden kurs satın alıp öğrenebilirsin. Üstünde çok çalışman gerekiyor.

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Valla Kanka Tecrübe İle Söylüyorum Biri Yardımcı Olmadıkca Çok Uzun Sürer

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI

kanka matematiginin iyi olmasi lazim bildigim kadariyla, ve kodlama bilmen lazim

◘◘◘ Legend ◘◘◘
Ultra Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Önce C# gibi bir dil öğrenmelisiniz ve bu tabiki zaman alacak.Blogta bir çok açıklama var.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bir kodlama dili öğrenmen gerekli önce ve ingilizce tabiki şart kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...